criminal.poke oferix tatuatges contra l’ansietat

criminal.poke - no pasa nada

Sofía López usa el pseudònim de criminal.poke i oferix tatuatges amb un mantra per a ajudar a persones que lluiten contra l’ansietat: “No pasa nada”.  

Més de 12 milions de persones pateixn a l’estat espanyol sensació de desassossec, por o pensaments foscos. A més de tindre por de patir un accident, a la mort, pànic a eixir al carrer. O bé a estar amb massa gent, a eixir de la zona de confort o problemes per a agafar el son.

Parlem de símptomes de l’ansietat o el TAG, trastorn d’ansietat generalitzada

Abans de l’arribada de la COVID-19, criminal.poke tatuava cada últim divendres de mes la frase “no pasa nada” (no passa res). I ho feia amb un cost simbòlic en La tinta que habito, estudi de tatuatges del qual és resident.

“soc una dels 12 milions i mig d’Espanyols que patixen ansietat. Alguna cosa amb el que he aprés a conviure, en el meu cas cursa amb agorafòbia i a vegades el día a día es fa fotut.

Algú que va estudiar 10 anys, em va dir que interioritzara una frase “no passa res” i m’ho repetira quan apunte eixa pressió en el pit.

Pel meu treball, pensé que a més d’exterioritzar-la, estaria bé tindre-la amb mi en un lloc visible. Va ser un dia fa uns mesos, em van cancel·lar a última hora una cita, tenia la taula preparada i vaig decidir fer el que portava temps pensant.

Realment em va ajudar i ho continua fent!

És per això que vull ajudar a la gent que té el mateix problema, l’últim divendres de cada mes, tatuaré este mantra per una quantitat simbolica en l’estudi on soc resident La Tinta que Habito a València”

Divendres passat 13 de novembre criminal.poke va reprendre esta iniciativa d’usar tatuatges per a lluitar contra l’ansietat. Una iniciativa que ja ha aconseguit ajudar a més d’un centenar de persones des que començara.

Com a objectiu es troba ajudar a visibilitzar aquesta malaltia no massa coneguda però no per això menys estesa.

Una ansietat que s’ha vist incrementada en el temps que estem patint la pandèmia de la COVID-19 i el confinament relacionat.

 

Print Friendly, PDF & Email