Paco Roca dissenya la felicitació de Nadal de l’Alcalde

Felicitació Nadal alcalde Paco Roca / felicitación Navidad alcalde Paco Roca

Enguany, a tradicional felicitació de Nadal de l’alcalde, Joan Ribó, té la firma de l’artista valencià Paco Roca. Este divendres Ribó ha rebut Roca a qui ha agraït el seu treball i disseny.

Ribó ha dit que «felicitem el Nadal des d’este 2020, un any trist, però des de la voluntat de superar esta crisi que afecta tota la societat».

«I ho dic –ha continuat Ribó- en este dia en què sabem que hem de reduir el nombre de persones que compartirem les celebracions».

Finalment, ha dit «Però vull dir a la gent que és imprescindible acceptar-ho, perquè la situació de la pandèmia en estos moments està empitjorant».

Crida a respectar les normes de la Generalitat

El primer edil de l’Ajuntament ha volgut fer una crida a la ciutadania. Així, ha fet insistència en que hem de seguir «un estricte respecte a totes les normes que ha impulsat la Generalitat». En la targeta es pot llegir: «Entre tots i totes hem superat un any difícil. També des de la unió, 2021 serà l’any en què fem realitat les nostres esperances i il·lusions».

A més, l’artista ha dit que «és un honor poder fer alguna cosa a la ciutat on ú viu, i sobretot una cosa tan especial com una postal de Nadal».

La felicitació de Nadal de Roca és un homenatge a la ciutadania

Roca ha fet referència a esta felicitació de Nadal de l’alcalde i ha explicat que el dibuix reflectix «el reconeixement i homenatge a tota la ciutadania, als professionals que ho estan passant i ho han passat malament, des dels músics als farmacèutics, des dels professionals de l’hostaleria al comerç; i també a la gent del carrer, als xiquets sobretot, a les persones majors… i a tota la gent que ha de continuar fent la seua rutina en esta situació».

Finalment, Roca ha fet una crida a «intentar trobar, en un moment difícil com el que tenim, l’optimisme».

Print Friendly, PDF & Email