Skip to content

Joaquim Navarro exaltà als seus representants per a 2020

17/12/2019
Falla Joaquim Navarro - representants 2020
Comarca: València

La comissió de la Falla Joaquim Navarro – Carrícola procedí a l’exaltació dels seus representants per a les falles de 2020. Com és tradicional en esta falla, este tradicional acte tingué lloc al el Col·legi Salesiano Antonio Abad de València.

La presentació portava per títol ‘La nostra història’ i transcorregué dins de la tradició fallera, playbacks inclosos, tenint com a protagonistes a Daniela Martin de la plaza Hervas i Mónica Matamoros com a Falleres Infantil i Major i a Hugo Escartí Faure  i Rafa Giménez Sánchez com a Presidents infantil i major respectivament.

No faltà la visita de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i la seua Cort d’Honor, a banda de les comissions falleres invitades.

La jornada acabà celebrant un sopar d’aixeta al nou casal d’esta comissió, el qual s’inaugurarà oficialment el dia 22 d’este mes.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.