Skip to content

Una alumna de primària dissenya un autobús de l’EMT

15/01/2020
alumna dissenya autobús EMT
Comarca: València

Dins del concurs de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, va fer entrega este passat dimarts del premi corresponent a Ariadna Molina, del col·legi Vilavella. Esta alumna de primària ha dibuixat l’exterior d’un autobús de l’EMT. La guanyadora ha estat acompanyada per escolars d’este centre par a conéixer de prop l’autobús.

Una ciutat verda i amable

El motiu triat per Ariadna ha sigut el d’una ciutat verda i amable on circulen els autobusos de l’EMT amb el lema “Viatja en un bus molt ecològic”.

En este concurs han participat alumnes de Primària de 71 col·legis dels barris i pobles de València amb la presentació d’uns 6.500 dibuixos.

A l’acte de liurament del premi també estigué present el director gerent de l’EMT, Josep Enric Alemany.

L’alumnat ha pogut raonar al voltant de mobilitat a València i fer preguntes, moltes d’elles sobre la importància del transport públic i per què els nous autobusos híbrids i elèctrics de l’EMT són més respectuosos amb el medi ambient.

 

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.