| |

L’ajuntament rehabilitarà la casa natalícia de Sant Vicent Ferrer

Casa natalícia Sant Vicent Ferrer

Motivada per la celebració del sisé centenari de la mort del sant valencià, l’Ajuntament de València rehabilitarà la casa natalícia de Sant Vicent Ferrer. Esta es troba entre el carrer de la Mar i el del Pouet de Sant Vicent. La Junta de Goven Local aprovà recentment esta acutació i haurà d’estar acabada en sis mesos.

La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, explicà que “Amb este projecte intervindrem en primera instància sobre aquelles elements que presenten problemes estructurals o d’impermeabilitat i, a més, millorarem les característiques arquitectòniques, històriques i d’imatge de l’edifici”.

Esta rehabilitació respon a la petició del superior d’esta Casa, José Manuel Alcàsser, i després def er els estudius preceptius de necesssitats i avaluació econòmica.

Notario va afegir que “Des de l’Ajuntament de València s’han impulsat diverses intervencions per promocionar la trajectòria d’una de les figures històriques més rellevants per a la nostra ciutat per la seua transcendència en àmbits molt diversos”.

L’actuació que rehabilitarà la Casa Natalícia de Sant Vicent Ferrer té un pressupost de licitació que supera els 418.000 euros. Hi ha una aportació del Ministeri d’Hisenda, a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, el qual finançarà fins a 75.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts