Skip to content

Inaugurada la Fira del Llibre Antic de València

01/03/2020
Fira del Llibre Antic de València
Comarca: València

Un any més arriba la Fira del Llibre Antic de València, inaugurada divendres passat per la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, acompanyada de la Directora General de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga.

Esta Fira, que estarà oberta fins el dia 22 de març a l’avinguda Gran Via Marqués del Túria, està organitzada pel Gremi de Llibreters de Lance de la Comunitat Valenciana i col·labora l’Ajuntament de València.

Esta fira té unes característiques particulars pels llibres que s’oferixen, i estan presents llibreters de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya.

“Anime a tots els valencians i valencianes a vindre a la fira, que és d’accés gratuït i a l’aire lliure. En ella els llibreters ofereixen el seu fons de llibres antics i d’ocasió, edicions de llibres descatalogats, així com també àlbums de cromos, postals i publicitat antiga, cartells i molts més articles de col·leccionisme, oferint-se així una oferta molt variada per a tot tipus de públics, i a la qual no es pot faltar”, digué Tello.

Print Friendly, PDF & Email