La Biblioteca d'Aldaia presenta una programació cultural plena de novetats per a l'abril de 2023

24/03/2023

biblioteca d'Aldaia, programació cultural, activitats, tallers, contacontes, literatura, Bebeteca, certamen literari, novetats bibliogràfiques, biblioteca de Aldaia, programació cultural, activitats, tallers, contacontes, literatura, Bebeteca, certamen literari, novetats bibliogràfiques

La Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia ha presentat la seua nova programació per al mes d'abril amb activitats culturals que abasten un ampli ventall d'interessos i edats. Els amants de la lectura i la cultura tindran una oportunitat única per a gaudir de les diferents activitats que s'han organitzat.

Programació d'abril de la Biblioteca d'Aldaia

El punt de partida serà el dia 4 d'abril amb el club de lectura, una sessió destinada als amants de la literatura on es debatrà sobre diferents llibres. No obstant, la gran festa serà de l'11 al 14 d'abril amb «Un viatge per les tradicions pasqüeres», un taller de jocs tradicionals per a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 11 anys, que omplirà de color i alegria tota la biblioteca.

El mes d'abril també comptarà amb una sèrie de tallers destinats a totes les edats. Es podran descobrir noves temàtiques com el lettering, impartit per Gemma Muñoz, els inicis de la novel·la negra de la mà d'Héctor Riccio, o l'evolució de l'escriptura amb «Les escriptures perdudes» de Sara Bono.

Per als més menuts i menudes de la població, es realitzarà una nova edició de la Bebeteca el pròxim 27 d'abril, mentre que el dia 26 d'abril serà el lliurament de premis del Certamen Literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina, que celebra enguany la seua 36na edició.

A més, del 27 d'abril al 12 de maig, tindrà lloc la Campanya de contacontes en francés per a l'alumnat de secundària i batxiller dels instituts Beatriu Civera, Carles Salvador i Salvador Gadea.

Finalment, es destaca que la biblioteca incorpora mensualment novetats bibliogràfiques per a totes les edats, de ficció i no-ficció, i es donarà un obsequi d'una llibreta amb una selecció bibliogràfica de llibres que es poden trobar a la Biblioteca d'Aldaia, on cada persona podrà anotar les seues lectures.

Amb esta programació, la Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia es consolida com un centre cultural de referència per a tota la comunitat, oferint una gran varietat d'activitats que fomenten la cultura i l'aprenentatge en un ambient acollidor i familiar.

Go up