Aldaia aposta per celebrar el Nadal al carrer

05/12/2019

Aladia - Nadal al carrer

L’Ajuntament d’Aldaia ha preparat tot un fum d’activitats per a celebrar les festes de Nadal, impulsant les celebracions al carrer. El punt d’eixida ha sigut l’encesa de l’enllumenat nadalenc a la plaça de la Constitució. I a partir d’ara tota la família, xiquets, joves i majors podran gaudir d’un Nadal al carrer.

D’esta manera, el Centre Matilde Salvador organitza jornades de portes obertes els dies 11 i 12 de desembre. Açò vol dir que tots els tallers i activitats de la seua programació estable estaran a l’abast de tots quant el centre es troba celebrant el seu X aniversari.

I el 15 de desembre arribarà la gran Fira de Comerç: ‘Un Nadal Màgic’, d’ACODA. En esta Fira l’Associació de comerços  sortejarà un viatge a Disneyland Paris, entre els consumidors locals. Esta jornada, com ja anunciàrem prèviament, tindrà lloc de 10:30 a 21:00 hores i estarà dedicada a l’oci en família: Xocolatà, tallers infantils, pare Noel i el seu iglú i les millors ofertes dels comerços locals.

També se suma a estes celebracions la Biblioteca municipal d’Aldaia. D’esta manera, oferirà horaris més amples,  la visita d’escriptors i periodistes, i una jornada de ‘Nit a la Biblioteca’. A més, ‘Un Nadal de Conte’ és un taller amb cançons, jocs i danses, i contacontes infantil a disposició de tots i totes.

A més, una edició més del cicle Bonic de teatre per a xiquetes i xiquets, els dies 26, 27 i 28 de desembre al TAMA. Així mateix, el IX Festival de cançons de Nadal, jocs i tallers infantils.

També el dia 28 de desembre esport i solidaritat s’uniran en la VI carrera solidària de Sant Silvestre, i el diumenge el campionat autonòmic de ciclo-cross.

L’Ajuntament anuncia una gran sorpresa per al dia 3 de gener. Eixe dia la plaça es convertirá en ‘Aldaia Màgica’. I allí, l’emissari reial, dins la seua bola de cristal, rebrà tots els xiquets i xiquetes amb espectacles, tallers, ambientació i regals per a tots.

I un dels moments més esperats, la gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Esta gran festa tindrà lloc el dissabte 5 de gener a les 18:30 hores pel recorregut habitual. I com a complement la fira d’atraccions ubicada cada dia al cinturó verd d’Aldaia.

La música, protagonista en el Nadal d’Aldaia

En estos dies hi haurà diversos concerts, com el de la Banda de Majors de l’Horta Sud, el Grup de ball Ronda d’Aldaia, la Banda de Cornetes i Tambors del Santíssim Crist dels Necessitats, la Coral Harmonia, l’Orfeó d’Aldaia, la Ronda d’Aldaia, la Unió Musical i la Banda Simfònica.

Go up