ACODA prepara la fira de Nadal a Aldaia

Fira ACODA Aldaia
Fira ACODA Aldaia

La Associació de Comerciants d’Aldaia (ACODA) acollirà la tradicional Fira de Nadal el dissabte 15 de desembre. Enguany el lema és “Un nadal màgic”, i es té previst celebrar una jornada plena d’activitats per a tots els públics.

I és que des de les 10.30 hores fins a la nit, tindran lloc tota classe d’activitats. Des de tallers infantils, una ’xocolatà’, així com les millors ofertes del comerç local.

Esta fira tindrà lloc a la plaça de la Constitució i estarà presidida per Papa Noel i el seu iglú. D’esta manera els més xicotets podran transmetre’ls els seus desitjos per a les festes nadalenques.

Un sorteig a Disenyland

En esta edició de la fira de Nadal d’Aldaia els assistents que compren en els comerços associats podran participar en un sorteig a Disneyland. Este sorteig tindrà lloc davant el públic el mateix dia a les 20.15 hores.

Una fira per a impulsar el comerç local d’Aldaia

L’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, manifestà que “la Fira de Nadal d’ACODA ja s’ha convertit per dret propi en una de les cites ineludibles de les festes nadalenques en el nostre municipi, i és la mostra que el comerç local d’Aldaia està viu i continua treballant per a innovar i oferir un servici pròxim i personalitzat als clients amb un segell propi de proximitat i la màxima qualitat”.

En este sentit, Luján vol “convidar a tots els veïns d’Aldaia a que s’acosten a la Fira a gaudir d’una jornada nadalenca en família amb activitats per a totes les edats, i aposten pel nostre comerç local i els productes que oferixen al millor preu”.

Finalment, des de l’àrea de comerç municipal destaquen que “la Fira de Nadal d’ACODA marca l’inici del nadal a Aldaia oferint un dia de trobada i de diversió, en el qual els veïns i veïnes poden passejar per la plaça per les diferents casetes  i gaudir d’un ambient acollidor i pròxim pensat per a tota la família”.

Print Friendly, PDF & Email