Fira del Llibre de València 2023: L’Alcalde Joan Ribó i la regidora de Cultura Glòria Tello promouen la lectura en la seua visita

04/05/2023

Fira del Llibre de València, Feria del Libro de València, Joan Ribó, Glòria Tello

La Fira del Llibre de València celebra la seua 58a edició i ha rebut la visita de l’Alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello. El certamen, que es desenvolupa als Jardins dels Vivers fins al pròxim diumenge dia 7 de maig, compta amb la participació de l’Ajuntament, que disposa d’un expositor on s’ofereixen diverses activitats i tallers per a fomentar la lectura entre la població infantil.

L'Ajuntament de València a la Fira del Llibre de València

L’Alcalde Ribó ha destacat que l’objectiu principal de la presència de l’Ajuntament en esta fira és acostar la lectura a la població en general, amb especial atenció als més menuts, per a fomentar l’hàbit lector. Així mateix, ha manifestat la importància de la promoció de la cultura en la ciutat, afirmant que la fira és una oportunitat única per a donar a conéixer les biblioteques municipals i la seua xarxa, amb la finalitat de promoure l’accés a la cultura i la lectura entre la ciutadania.

L’Ajuntament de València compartix espai en la fira amb altres 117 entitats i 77 casetes, on els visitants poden gaudir de propostes culturals i activitats diverses, així com d’una gran varietat de llibres i editorials.

En definitiva, la presència de l’Alcalde Joan Ribó i la regidora Glòria Tello a la Fira del Llibre de València vol demostrar el compromís del consistori amb la promoció de la cultura i la lectura a la ciutat. La fira és una oportunitat única per a acostar la literatura a la població en general, i especialment als més menuts, per a fomentar l’hàbit lector i enriquir la seua formació.

Go up