Fira del Llibre de València 2023: L’Alcalde Joan Ribó i la regidora de Cultura Glòria Tello promouen la lectura en la seua visita

Fira del Llibre de València, Feria del Libro de València, Joan Ribó, Glòria Tello

La Fira del Llibre de València celebra la seua 58a edició i ha rebut la visita de l’Alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello. El certamen, que es desenvolupa als Jardins dels Vivers fins al pròxim diumenge dia 7 de maig, compta amb la participació de l’Ajuntament, que disposa d’un expositor on s’ofereixen diverses activitats i tallers per a fomentar la lectura entre la població infantil.

L’Ajuntament de València a la Fira del Llibre de València

L’Alcalde Ribó ha destacat que l’objectiu principal de la presència de l’Ajuntament en esta fira és acostar la lectura a la població en general, amb especial atenció als més menuts, per a fomentar l’hàbit lector. Així mateix, ha manifestat la importància de la promoció de la cultura en la ciutat, afirmant que la fira és una oportunitat única per a donar a conéixer les biblioteques municipals i la seua xarxa, amb la finalitat de promoure l’accés a la cultura i la lectura entre la ciutadania.

L’Ajuntament de València compartix espai en la fira amb altres 117 entitats i 77 casetes, on els visitants poden gaudir de propostes culturals i activitats diverses, així com d’una gran varietat de llibres i editorials.

En definitiva, la presència de l’Alcalde Joan Ribó i la regidora Glòria Tello a la Fira del Llibre de València vol demostrar el compromís del consistori amb la promoció de la cultura i la lectura a la ciutat. La fira és una oportunitat única per a acostar la literatura a la població en general, i especialment als més menuts, per a fomentar l’hàbit lector i enriquir la seua formació.

Print Friendly, PDF & Email