Inauguració de la Fira del Llibre de València 2023: un esdeveniment cultural clau

28/04/2023

Fira del Llibre de València 2023, Feria del Libro de València 2023

La Fira del Llibre de València 2023 és la segona més important d'Espanya i se celebra del 27 d'abril fins al 7 de maig en els Jardins dels Vivers de València. Si busques informació sobre ese esdeveniment cultural en este article t'oferirem tota la informació necessària perquè pugues gaudir de la fira al màxim.

Este dijous passat 27 d'abril s'inaugurà la 58a edició de la Fira del Llibre de València en un acte que va comptar amb la presència de personalitats polítiques i representants d'institucions públiques i privades, com ara directora general de Cultura i Patrimoni, Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València, Mavi Mestre, rectora de la Universitat de València, Verònica Cantó, presidenta de l’AVL, Pilar Lima, la portaveu de Podem a les Corts Valencianes, Paco Alós, director de RSC de Caixa Popular i Cristina Díaz, brand manager de Fuente Primavera, entre altres representants d’institucions públiques i privades.

La Fira del Llibre de València 2023, la segona d'Espanya

El president del Gremi de LLibrers, Juan Pedro Font de Mora, president del Gremi de LLibrers, ha remarcat el rècord en nombre de casetes d'enguany, 117. La Fundació Fira del Llibre ha destacat la importància de l'obra de Josep Piera, que rebrà el Premi Fira del Llibre 2023. A més, s'ha anunciat la col·laboració amb la Fira Internacional del Llibre de Nova York (FILNYC), que ens permetrà conéixer les últimes novetats dels escriptors llatins radicats a la ciutat dels gratacels.

El tradicional pregó va estar a càrrec de l'escriptora Teresa Broseta, qie posà l'accent en la importància dels llibres en la vida de les persones i ha fet una crida a la lectura com a eix vertebrador de la cultura i la societat. La directora General de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, va concloure l'acte, destacant la quantitat i qualitat d'activitats programades per aquesta edició.

La Fira del Llibre de València és una de les cites culturals més importants de la ciutat, ja que atrau a milers de persones cada any. Durant el seu recorregut per la fira, els visitants poden gaudir d'una gran varietat d'activitats relacionades amb el món del llibre i la cultura.

Entre les activitats més destacades de la fira es troben les presentacions de llibres, en les quals els autors presenten les seves últimes obres i conversen amb el públic. També hi ha taules rodones, xerrades i conferències sobre temes literaris i culturals, així com tallers i activitats infantils per fomentar la lectura entre els més petits.

A més, la Fira del Llibre de València també és una oportunitat per conèixer l'oferta editorial de les editorials locals i nacionals, i per descobrir noves obres i autors. Els visitants poden comprar llibres i altres productes relacionats amb el món de la literatura en els diferents estands que hi ha distribuïts per tota la fira.

La Fira del Llibre de València és, en definitiva, un esdeveniment imprescindible per als amants dels llibres i la cultura, que cada any oferix un ampli ventall d'activitats per a tots els públics i que contribueix a difondre i promoure la lectura i la cultura en la societat.

Go up