El Club d’Escacs Silla impulsa la inclusió social a través de l’esport i la 2ª fase de la iniciativa d’integració

club d'escacs Silla, club de ajedrez Silla, inclusió, inclusión

El Club d’Escacs Silla ha posat en marxa la 2ª fase de la iniciativa “Integra’t amb el Club d’Escacs Silla” amb l’objectiu de fomentar la inclusió social a través dels escacs. Esta iniciativa està adreçada als joves en risc d’exclusió social, però també a persones amb discapacitat, gent gran i a totes les persones que vullguen jugar al joc dels reis. Les partides tenen lloc cada dijous al parc del Alteró de Silla i estan obertes a totes les persones sense excepció.

Eesta iniciativa busca que els joves amb problemes acadèmics i familiars puguen dedicar el seu temps lliure a la pràctica d’un esport tan enriquidor com els escacs. Amb això, es pretén fomentar la inclusió social i la interacció entre diferents col·lectius, ja que este esport no entén d’edats ni condicions.

Club d’escacs Silla

La iniciativa “Integra’t amb el Club d’Escacs Silla” és fruit de la col·laboració entre el Club d’Escacs Silla, el Centre Ocupacional TOLA i l’Espai Jove. Després de l’èxit del taller d’escacs organitzat al Centre Ocupacional TOLA fa uns mesos, ara es vol obrir les portes a un nou col·lectiu per fomentar la interacció entre ells.

La iniciativa ha tingut una gran acollida i, per això, el president del Club d’Escacs Silla, Juan José Espinosa, té la intenció d’estendre-la a més parcs de la localitat. A més, esta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i de l’Ajuntament de Silla.

El Club d’Escacs Silla sempre ha apostat per la inclusió social de col·lectius vulnerables, i esta iniciativa és una prova més del seu compromís amb la societat. Els escacas es presenta com una ferramenta d’inclusió social, oberta a totes les persones i sense desigualtats.

Així, els dijous de 17:30 a 20:30, el parc del Alteró de Silla es convertix en un lloc de trobada per a totes les persones que vullguen practicar este esport tan fascinant.

Print Friendly, PDF & Email