Dispositiu de Trànsit de l'Ajuntament de València per a la Batalla de Flors 2023: Talls i Desviaments

27/07/2023

Batalla de Flors 2023, Batalla de Flores 2023
Índex / Índice
  1. Batalla de Flors 2023: L'Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit
  2. Talls de trànsit a la zona de la Batalla de Flors
  3. Desviaments del transport públic
  4. Estacionament prohibit

Batalla de Flors 2023: L'Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit

Quan arriba l'estiu, una de les festes més esperades pels valencians és la Batalla de Flors, un esdeveniment festiu que ompli de color i alegria el passeig de l'Albereda. Per a garantir la seguretat i la fluïdesa dels visitants i participants, l'Ajuntament de València ha posat en marxa un dispositiu de trànsit especial per a aquesta ocasió.

Talls de trànsit a la zona de la Batalla de Flors

El diumenge, 30 de juliol, de 20:00 a 22:00 hores, el passeig de l'Albereda serà el lloc de trobada de milers de persones que voldran gaudir d'esta festa tan tradicional. Per això, des del pont del Real fins a la plaça de Saragossa, esta via romandrà tancada al trànsit rodat.

A més, cal tindre en compte que els talls de trànsit previs per al muntatge de l'esdeveniment començaran el divendres, 28 de juliol, a les 6:00 hores. Estos talls podrien afectar la circulació en la via de servici de l'Albereda, la qual estarà oberta només per a l'EMT i el veïnat en alguns moments del dia.

Desviaments del transport públic

Durant el temps previ fins al diumenge, els autobusos que es dirigeixen cap a Vivers canviaran el seu recorregut i transitaran per la via de servici, evitant canvis notables en el seu trajecte. No obstant això, el diumenge 30, dia de la Batalla, haurà de consultar-se el web de l'EMT, l'App o les xarxes socials per a conéixer els desviaments específics que s'aplicaran en aquella jornada.

Estacionament prohibit

Amb l'objectiu de facilitar l'organització i el bon desenvolupament de la Batalla de Flors, es prohibirà l'estacionament en diverses zones del passeig de l'Albereda. Des del dijous, 27 de juliol, entre el carrer de Muñoz Seca i el Pla del Real, i el divendres, 28 de juliol, a partir de les 22:00 hores, entre el carrer de Muñoz Seca i la plaça Saragossa, no es podrà aparcar en cap banda o la part central de l'Albereda.

Així mateix, dissabte, 29 de juliol, a partir de les 22:00 hores, es prohibirà l'estacionament en la plaça Galícia (des del carrer de l'Arquitecte Mora fins al carrer Muñoz Seca) i en el vial de l'Albereda (entre el carrer del Pintor Peiró i el Pla del Real, i entre els números 13 i 15).

Per a més informació sobre el dispositiu de trànsit i altres detalls relatius a la Batalla de Flors, l'Ajuntament de València posa a disposició del públic el web de l'EMT, l'aplicació mòbil oficial i les xarxes socials, on es proporcionaran actualitzacions i informació útil en temps real.

Amb este dispositiu de trànsit, l'Ajuntament de València diu assegurar que la Batalla de Flors serà una festa alegre i segura per a tots els assistents, i convida als valencians i visitants a gaudir d'esta tradicional celebració plena de flors, música i cultura en el cor de la ciutat.

Go up