Prime Video Desvetla el "Tràiler de Serrines, madera de actor": estrena el 12 de gener

5 mesos ago · Updated 5 mesos ago

tràiler de Serrines, madera de actor

Tràiler de Serrines

Hui, Prime Video ha revelat el tràiler de Serrines, madera de actor, una comèdia que arribarà a les pantalles el pròxim 12 de gener. En este article, descobrirem tots els detalls d'esta  estrena, amb informació exclusiva sobre el repartiment, la trama i els creadors d'esta producció que promet fer-nos riure i reflexionar alhora.

Resum de "Serrines, madera de actor"

Serrines, interpretat per Antonio Resines, és el protagonista d'esta comèdia que ens trasllada a la vida d'un veterà actor amb maneres toscas i un discurs peculiar. Amb èxit aconseguit gràcies a la sèrie popular 'Los Tocino', Serrines busca ara la validació de la crítica i el prestigi professional. El tràiler, llançat hui, ens dona un tast d'esta història plena d'humor i situacions inesperades.

El Repartiment i Detalls de Producció

El film compta amb un elenc d'actors destacats, incloent Jorge Sanz, Lucía de la Fuente, Marta Flich, Luis Bermejo i altres noms rellevants de la interpretació. Dirigit per Jaime Botella, amb guió de Germán Aparicio i Javier Aguayo, "Serrines, madera de actor" és una col·laboració entre Mediaset España i Producciones Mandarina, desenvolupada per Mediterráneo Mediaset España Group per a Prime Video.

La Trama de "Serrines, Madera de Actor"

La trama ens transporta al moment en què Serrines, a punt de reviure l'èxit amb el reboot de la seua sèrie icònica, pren un gir inesperat. Abandonant la plataforma de streaming que el produix, decidix explorar noves oportunitats amb l'ajuda de la filla del seu cosí. Esta decisió el conduirà a experiències inèdites, incloent campanyes publicitàries de productes inusuals, tot mentre busca reinventar-se com a actor.

Conclusió

Amb l'estrena programada per al 12 de gener en Prime Video, "Serrines, madera de actor" promet entreteniment i reflexió. El tràiler de Serrines ens deixa amb expectatives elevades, preparant-nos per a una experiència única i hilarant.

Tràlier de Serrines

hqdefault
Go up