L'Ajuntament ordena el tancament de Cementeris i Parcs a València pel fort vent

03/11/2023

tancament de cementeris i parcs, cierre de cementerios y parques

L'Ajuntament de València ha ordenant el tancament de cementeris i parcs com a mesures de precaució davant les condicions meteorològiques adverses.

Tancament de cementeris i parcs

Amb una alerta groga activa de l'AEMET per fort vent i risc costaner a les costes de València fins a les 17 hores d'este divendres, s'han tancat temporalment els 7 cementeris municipals i els parcs de la ciutat. Esta decisió es pren amb la finalitat de garantir la seguretat dels ciutadans.

Així mateix, s'estan duent a terme tasques de neteja i revisió de les instal·lacions i l'arbratge per assegurar que no hi haja desperfectes que puguen posar en perill la seguretat dels usuaris. Tot això es realitza per previndre qualsevol incident durant esta situació de vent advers.

Les instal·lacions esportives municipals, seguint el seu protocol d'actuació, mantenen la suspensió de les activitats nàutiques i recomanen precaució en les activitats a l'aire lliure prop de la costa. Les altres activitats esportives a l'aire lliure seran inspeccionades per garantir la seua seguretat abans de reprendre la normalitat.

Es fonamental que la ciutadania actuï amb prudència davant els vents forts i mantinga la vigilància en les zones arbrades, ja que les circumstàncies atmosfèriques podrien causar caigudes de fulles i branques dels arbres. L'Ajuntament continuarà informant sobre l'evolució de la situació a través dels seus canals municipals d'informació.

Go up