Reunió entre Catalá i Ribó: l’alcaldessa de València i l’exalcalde i regidor de Compromís, dialoguen sobre el futur de la ciutat

reunió entre Catalá i Ribó, reunión entre Catalá y Ribó

Reunió entre Catalá i Ribó

Este dimarts, l’agenda municipal contenia una trobada entre l’alcaldessa de València, María José Catalá i l’exalcalde i regidor de Compromís, Joan Ribó. La reunió ha servit per abordar diverses qüestions rellevants per al futur de la ciutat, especialment la Capitalitat Verda Europea.

Una trobada per al futur de València

En un gest que pot establir ponts i consolidar la estabilitat institucional, l’alcaldessa de València, María José Catalá, ha mantingut una reunió amb l’exalcalde i regidor de Compromís, Joan Ribó. Este encontre s’ha produït després que Ribó presentara la seua renúncia a l’acta de regidor, la qual es concretarà demà en el Ple del mes de març. Els temes tractats han abastat àmbits clau per a la ciutat, destacant especialment la Capitalitat Verda nomenada adés, un honor que València ostenta durant l’actual any.

María José Catalá i Joan Ribó: diàleg i respecte institucional

Durant la reunió, l’alcaldessa Catalá ha expressat la seua voluntat de continuar el diàleg i la cooperació amb Ribó, subratllant “la mà estesa, la lleialtat institucional i, sobretot, el respecte com a alcalde de València que ha sigut”. A més, s’ha destacat la importància de treballar conjuntament per a aconseguir que el Govern d’Espanya declare l’esdeveniment de la Capitalitat Verda Europea de l’any 2024 com a acte d’excepcional interès.

Joan Ribó: compromís amb la col·laboració

Per la seua banda, Ribó ha reiterat la seua voluntat de continuar col·laborant, tot i deixar la primera línia de la política municipal.

En paraules seues, “hi ha coses en les quals pense seguir col·laborant, com és per exemple demanar al Govern de l’Estat una cosa que demà es demanarà en el Ple de l’Ajuntament i és declarar la Capitalitat Verda Europea com un acte important i extraordinari. En definitiva, jo li he mostrat la meua voluntat de seguir col·laborant des d’una segona fila perquè jo, ara, deixe la primera fila i me’n vaig a una segona fila”.

Cooperació per al futur de València

Esta trobada entre l’alcaldessa María José Catalá i l’exalcalde Joan Ribó vol posar de manifest la voluntat de diàleg i col·laboració per part de les dues principals forces polítiques de la ciutat, en un moment clau per al desenvolupament futur de València.

Print Friendly, PDF & Email