Marcos Maroto Jiménez, president de la falla Joaquim Navarro – Carrícola 2024

President Falla Joaquím Navarro - Carrícola, Marcos Maroto Jiménez presidente falla Joaquín Navarro - Carrícola

El nou president de la falla Joaquim Navarro – Carrícola es va elegir en la Junta General reunida este passat divendres 31 de març, per tancar l’exercici 2023 amb una lectura de comptes i la despedida del president Salvador Martí, qui ha rebut una càlida ovació dels assistents.

A continuació, s’ha procedit al nomenament del nou president per al pròxim exercici 2024, i ha sigut elegit el faller Marcos Maroto Jiménez per novena vegada en la seua trajectòria en la comissió. Maroto Jiménez ha agraït la confiança dipositada en ell i s’ha mostrat il·lusionat per continuar liderant la falla durant l’any que ve.

Així mateix, s’ha anunciat que en les pròximes setmanes es convocarà una junta directiva per a tots aquells fallers i falleres que vulguen unir-se a l’equip i aportar les seues idees per al nou curs faller. La comissió busca fomentar la participació activa de tots els membres i fer de la falla Joaquín Navarro Carrícola un espai inclusiu i dinàmic. La falla Joaquim Navarro – Carrícola és un referent en la zona. Els seus membres treballen durant tot l’any per a preparar les millors activitats i propostes per a la celebració de les festes de Sant Josep.

El nou president de la Falla Joaquim Navarro – Carrícola

El nou president, Marcos Maroto Jiménez, compta amb una gran experiència en el món faller i ha demostrat la seua capacitat per a liderar la comissió amb èxit en altres ocasions. Els membres de la falla esperen continuar amb la mateixa il·lusió i treball ardu per a fer de les pròximes festes falleres un esdeveniment inoblidable.

En definitiva, la falla Joaquim Navarro – Carrícola encara un nou exercici amb noves expectatives i il·lusions, i amb la seguretat que la seua trajectòria en la festa fallera continuarà sent un èxit. La convocatòria de la junta directiva representa una oportunitat única per a tots els membres de la comissió que vulguen aportar les seues idees i sumar esforços per a fer d’esta falla una comissió encara més gran.

#CarrícolaSeSiente

Print Friendly, PDF & Email