Així és Operación Triunfo 2023: les FOTOS de l'ACADÈMIA i les novetats de la nova Edició. Com sempre, com mai

15/11/2023

Operación Tirunfo 2023
Índex / Índice
 1. Operación Triunfo 2023: Descobrint les Novetats Exclusives de la Nova Edició
 2. Introducció
 3. Galas Dinàmiques i Introducció de la Green Room
 4. El Jurat: Buika, Pablo Rouss i Cris Regatero
 5. Votacions Innovadores i gratis a través de l'App
 6. Posgalas i Entreteniment Diari amb Masi Rodríguez
 7. Acadèmia Sostenible: Més Gran i Eficient que Mai
 8. Operación Triunfo en TikTok: Una Nova Experiència Interactiva
 9. OT Hub, OT Store i Contingut Exclusiu en Amazon Music
 10. Alexa, l'Experta de Operación Triunfo
 11. El Plató Més Espectacular fins a la Data
 12. Conclusió
 13. Fotos de l'Acadèmia

Operación Triunfo 2023: Descobrint les Novetats Exclusives de la Nova Edició

Hui et portem les últimes notícies sobre la presentació de la tan esperada Operación Triunfo 2023 que ha tingut lloc hui al mateix plató del programa i conduïda per la que serà la seua presentadora, Chenoa.

La nova edició d'este icònic programa de talent musical promet sorprendre i captivar a la audiència com mai abans. Des de gales més dinàmiques fins a la introducció de la "Green Room" i nous elements sostenibles, esta edició oferix més que mai als fans una experiència única. Aprofundim en els detalls que faran que esta edició siga memorable. De moment s'estrena en una plataforma digital, Prime Video, en lloc d'un canal de televisió tradicional.

Operación Triunfo 2023 arriba a les pantalles el 20 de novembre a les 22:00 hores a Prime Video. Abans mateix de la primera gala, els fans tindran l'oportunitat de conèixer als 18 aspirants a través del Càsting Final, disponible exclusivament el 16 de novembre amb dos episodis. Amb més de 80 hores de contingut exclusiu, la nova edició promet captivar els espectadors des del primer moment.

Introducció

Esta edició no només presenta galas més dinàmiques i centrades en les actuacions, sinó que també destaca la presència del jurat, amb figures com Buika, Pablo Rouss i Cris Regatero, oferint una perspectiva única sobre el talent dels concursants. Les votacions, ara a través de l'app, es tornen més interactives amb la possibilitat de salvar dos vegades el mateix dia. A més, les posgalas, presentades per Masi Rodríguez, prometen revelar els moments més destacats de la setmana.

La sostenibilitat pren protagonisme a la nova Acadèmia d'Operación Triunfo 2023, amb un estudi de gravació in situ i noves classes. A més, l'expansió de la Acadèmia i l'ús de la tecnologia LED marquen un pas endavant en la producció del programa. La col·laboració amb TikTok i les noves funcionalitats amb Alexa enriquixen encara més l'experiència dels espectadors.

Aprofundim en cada aspecte per a oferir una visió detallada de les novetats que convertixen esta edició d'Operación Triunfo 2023 en una experiència única.

Galas Dinàmiques i Introducció de la Green Room

Operación Triunfo 2023 promet un canvi emocionant en la dinàmica de les galas. Amb una durada més curta, de 90 minuts, les gales estaran centrades en les actuacions musicals dels concursants, ajustant-se al horari de màxima audiència. La presència dels professors de la Acadèmia en el plató durant la gala afegirà una dimensió nova, permetent-los interactuar amb presentadora i concursants. La introducció de la Green Room proporcionarà un espai dedicat als concursants on podran esperar abans de la seua actuació, afegint una capa addicional de tensió i emoció.

El Jurat: Buika, Pablo Rouss i Cris Regatero

El jurat d'esta edició estarà format per tres professionals de la indústria musical. La cantant nominada als Grammy Buika, el productor musical Pablo Rouss i la periodista musical Cris Regatero oferiran la seva perspectiva experta cada setmana. Amb un quart membre del jurat que rotarà periòdicament, la varietat d'opinions i la riquesa de la seva experiència garantiran una avaluació completa de les actuacions dels concursants.

Votacions Innovadores i gratis a través de l'App

Una de les novetats més emocionants d'esta edició és la possibilitat de votar a través de l'app. Les votacions interactives es realitzaran únicament mitjançant esta plataforma, proporcionant als fans una experiència interactiva i gratuïta. Amb la possibilitat de votar dues vegades el dia de la gala per salvar a un concursant, esta novetat afegida augmenta la participació del públic i la tensió de l'eliminació.

Posgalas i Entreteniment Diari amb Masi Rodríguez

Després de cada gala, Masi Rodríguez conduirà les posgalas, oferint una visió detallada dels moments més destacats de la setmana a la Acadèmia. En esta sessió distesa amb els conc

ursants, la directora de la Acadèmia i els professors presents a la gala, els espectadors podran aprofundir més en les personalitats dels participants i les dinàmiques de la competició.

Acadèmia Sostenible: Més Gran i Eficient que Mai

La sostenibilitat és un focus clau d'esta edició d'Operación Triunfo 2023. Amb l'ús exclusiu d'energies renovables per a les operacions diàries de la Acadèmia, es busca reduir les emissions de CO2. La reducció del plàstic de un sol ús és un pas més cap a la sostenibilitat, amb l'eliminació de l'aigua embotellada i l'encoratjament als concursants per reciclar. La introducció de més llum natural i la presència d'espècies vegetals augmenten la qualitat de l'ambient, creant un espai més saludable per als concursants.

Operación Triunfo en TikTok: Una Nova Experiència Interactiva

Operación Triunfo s'unix a la plataforma de xarxes socials TikTok amb una iniciativa innovadora. Els concursants participaran en una tendència a TikTok cada quinze dies, amb la comunitat votant el millor vídeo. A més, un espai dedicat a TikTok en el programa diari OT al dia repassarà els millors moments de la setmana a la plataforma, oferint als fans una visió única i divertida del que passa a la Acadèmia.

OT Hub, OT Store i Contingut Exclusiu en Amazon Music

Prime Video estrenarà l'OT Hub, actuant com l'epicentre de tot el relacionat amb Operación Triunfo dins d'Amazon. Amb informació sobre els concursants, presentadors, jurats i professors, este Hub proporcionarà als fans una manera de navegar i descobrir tot el relacionat amb el programa. A més, la tienda OT reunirà productes exclusius del programa, des del mobiliari de la Acadèmia fins al vestuari de les galas, oferint als fans l'oportunitat de comprar els looks dels seus concursants favorits.

Les cançons de les galas estaran disponibles cada setmana a través d'Amazon Music per a tots els clients de Prime i subscriptors d'Amazon Music Unlimited. A més, els fans tindran accés a un espai dedicat a Operación Triunfo amb llistes de reproducció oficials, singles dels concursants i contingut de vídeo exclusiu.

Alexa, l'Experta de Operación Triunfo

Alexa, el sistema de control de veu d'Amazon, serà l'expert de Operación Triunfo. Amb comandes de veu, els clients podran obtenir resums setmanals de les galas, participar en tests de coneixements sobre el programa, votar en enquestes i descobrir més sobre els concursants. Esta integració proporciona als fans una experiència més immersiva i interactiva.

El Plató Més Espectacular fins a la Data

Amb un plató de 1200m2, esta edició de Operación Triunfo presenta el plató més espectacular fins a la data. Amb 400m2 de pantalles LED d'alta resolució, 11 càmeres, una SpiderCam, un travelling de 11 metres i una grua de 22 metres, la producció arriba a nous nivells d'innovació. L'ús d'il·luminació LED i més de 500 projectors oferix una experiència visual única i sostenible.

Esta edició també destaca per la seua producció de so, amb una mescla en so envoltant 5.1 que s'ha pogut provar en la presentació. Esta combinació de tecnologia proporciona als espectadors una experiència audiovisual immersiva com mai abans.

Conclusió

Amb la promesa de més de 80 hores de contingut exclusiu i una varietat d'innovacions, Operación Triunfo 2023 promet ser una experiència única per als fans i espectadors. Esta edició combina entreteniment de primer nivell amb una visió sostenible del futur de la música. Sigues partícip d'esta aventura musical única, des de les galas fins a les noves experiències interactives. No t'ho perdes!

Fotos de l'Acadèmia

Go up