Anitta, Madrina i Jurat d’OT 2023

Anitta
Anitta, madrina i jurat d'OT 2023

Hui, dilluns 20 de novembre, a les 22:00 hores, arriba l’esperada nova edició d’Operación Triunfo, i per primera vegada a Prime Video, convertint-se en el primer contingut diari en directe de la plataforma a Espanya. La cantant brasilera Anitta, reconeguda internacionalment, serà la madrina d’esta edició i s’unirà al jurat en la primera gala, on també interpretarà el seu últim senzill, “Mil vegades.”

Anitta, l’Artista que Conquista el Món Llatinoamericà

Anitta, una figura destacada en l’escena musical llatinoamericana, s’unix al panell de jutges compost per la talentosa Buika, el productor musical Pablo Rouss, i la periodista musical Cris Regatero. Esta nit, estos professionals de la indústria avaluaran el talent dels concursants en una competició que promet emocions i descobriments musicals.

L’Èxit Internacional d’Anitta i el seu Últim Senzill “Mil vegades”

Des del seu debut al Brasil fa sis anys, Anitta ha liderat una nova generació de música llatinoamericana. El seu últim senzill, “Mil vegades,” compta amb la col·laboració del vocalista de Maneskin, Damiano David, i ha assolit els primers llocs de tendència a YouTube a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, acumulant més de 30 milions de reproduccions en plataformes digitals.

Anitta i la Seua Trajectòria Internacional

Anitta, des que va emergir en la música brasilera fa sis anys, s’ha convertit en una de les artistes més destacades de la nova generació llatinoamericana. Amb èxits com “Envolver,” que es va convertir en el major debut en solitari d’un artista brasiler a la història de la llista global de Spotify, ha deixat una empremta indelible en la indústria musical internacional.

Un Jurat Divers i Talentós

Anitta es reunirà esta nit amb altres tres professionals de renom en la indústria musical. Buika, una cantant nominada als Grammy, aportarà la seua visió única; Pablo Rouss, el productor musical de “Tacones rojos” de Sebastián Yatra, oferirà la seua experiència tècnica, mentre que Cris Regatero, periodista musical i presentadora de LOS40, aportarà la seua perspectiva periodística al jurat.

Operación Triunfo, un Fenomen Nacional i Internacional

Operación Triunfo, des del seu estrena el 2001, s’ha convertit en un fenomen nacional i internacional. La final de la primera edició continua sent el moment més vist de la història de la televisió a Espanya. La nova edició promet mantindre viva la tradició de descobrir nous talents i oferir espectacle musical de primera classe.

Anitta i el seu Darrer Èxit “Mil vegades”

L’últim senzill de la cantant, “Mil vegades,” amb la participació de Damiano David, vocalista de Maneskin, ha arribat als primers llocs de tendència a YouTube en diversos països de la península ibèrica i Llatinoamèrica. Amb més de 30 milions de reproduccions, la cançó s’ha convertit en un èxit digital.

Informació Addicional:

  • La nova edició estarà disponible a la carta en més de 30 països i territoris de Llatinoamèrica com a part de la subscripció Prime.
  • Els subscriptors d’Amazon Prime a Espanya gaudixen d’ofertes, enviaments gratuïts i entreteniment, tot per només 4.99€ al mes o 49.90€ a l’any.
  • El jurat rotarà cada setmana, mantenint l’expectació i diversitat a les avaluacions.
Print Friendly, PDF & Email