Premis Reacciona 2023 de la Ciutat de les Arts i les Ciències: Estudiants del English School de Godella guanyadors del concurs de química

premis reacciona 2023, premios reacciona 2023

El Premi Reacciona! de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València premia als estudiants que promouen l’interés per la Química entre els escolars. L’equip guanyador dels Premis Reacciona 2023, en esta que és la XII edició del concurs, ha sigut el del English School de Godella, que ha presentat el projecte ‘Identificant ions’, el qual ha convencut al jurat.

A més, els projectes ‘Dolors de cap, així es soluciona’ i ‘Protecció catòdica’ han sigut premiats en segon i tercer lloc, respectivament, i han reconegut als grups participants del Col·legi Sant Josep de la Muntanya de Xest i de l’IES Modesto Navarro de La Solana (Ciudad Real).

Participants en els Premis Reacciona 2023

Els equips finalistes que han defensat els seus projectes davant del jurat han estat els del Col·legi Sagrada Família-Fundació PJO de València, l’IES Delicias de Valladolid, l’IES Modesto Navarro de La Solana (Ciudad Real), el Lycée FranÇais de Castilla y León de La Laguna del Duero (Valladolid), l’IES Aramo d’Oviedo (Astúries) i l’IES Galileo Galilei de Puertollano (Ciudad Real).

Este concurs compta amb la col·laboració de la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-STVAL) i té com a objectiu promoure l’interès per la Química entre els estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional de tota Espanya.

El concurs consistix en preparar un material multimèdia de durada màxima de 5 minuts, que expose de forma didàctica, creativa i original algun procés químic, en especial aquells que contribuixen al benestar de la societat o que resulten més formatius o il·lustratius.

Amb esta iniciativa, es vol despertar l’interès dels estudiants per esta área de la ciència, fent que els processos químics siguen més atractius i comprensibles per a ells.

Print Friendly, PDF & Email