La part posterior de Les Menines per primera vegada al Museu Nacional del Prado des del 7 de novembre

04/11/2023

part posterior de Les Menines, trasera de Las Meninas
Índex / Índice
  1. La part posterior de Les Menines
  2. Un Facsímil Únic i Fidel

La part posterior de Les Menines

En un emocionant esdeveniment per als amants de l'art, el Museu Nacional del Prado, amb el patrocini de la Fundació AXA, està a punt de revelar un secret fascinant que ha estat guardat durant segles. A partir del 7 de novembre, els visitants tindran l'oportunitat única de contemplar la part posterior del famós quadre "Les Menines". Esta obra marca l'inici de l'exposició titulada "Reversos" i es podrà admirar a les sales A i B de l'edifici dels Jerònims del Museu Nacional del Prado.

Esta obra permetrà, per primera vegada, que el públic puga vore la "cara oculta" de "Les Menines" en l'exposició i l'obra mestra original de Velázquez en la seua ubicació habitual, la sala 12 de l'edifici Villanueva..

Un Facsímil Únic i Fidel

El punt culminant d'esta exposició és el facsímil únic del revers de "Les Menines". Esta reproducció és idèntica a l'original en termes de mides (320,5 x 281,5 cm), materials i teixits. Cada detall, des dels rematges fins a les taques i les vetes de la fusta, s'ha recreat de manera precisa. Esta obra ha estat creada per Vik Muniz com a part de la seua sèrie "Verso".

Este esdeveniment és una oportunitat excepcional per explorar i comprendre l'obra mestra de Velázquez des d'una perspectiva totalment nova. Potser et preguntes com és possible que la part posterior d'una pintura famosa siga tan fascinant. Bé, esta exposició et proporcionarà totes les respostes que necessites.

Si t'apassiona l'art o simplement estàs interessat en descobrir esta obra mestra des d'una perspectiva diferent, no podes perdre't "Reversos". Recorda, a partir del 7 de novembre, el Museu Nacional del Prado mostra la part posterior de Les Menines.

Go up