València acull el Festival OWN 2024 de eSports i videojocs

06/07/2024

festival OWN València 2024

El major certamen d'entreteniment digital d'Espanya arriba a Fira València

València acull el Festival OWN de eSports i videojocs, el certamen d'entreteniment digital més gran d'Espanya. Amb una extensió de 30.000 m² a Fira València, este esdeveniment inaugurà la seua programació amb activitats que atrauen tant a aficionats com a professionals del món dels videojocs.

Novetats del Festival OWN

Entre les novetats més destacades del Festival OWN es troba la Women's Gaming Cup, una competició que unei el futbol femení tradicional amb el virtual. Jugadores dels equips València CF, Llevant UD i Vila-real CF han participat en un torneig triangular d'exhibició, formant parelles amb creadores de contingut conegudes.

Una altra innovació és el Neurotag, el primer torneig de videojocs que es juga amb la ment. Esta competició utilitza tecnologia que registra les ones cerebrals dels jugadors, oferint una experiència única i futurista.

Competicions de eSports

El Festival OWN també és l'escenari de dues importants competicions nacionals de eSports: la Superliga de League of Legends i la Valorant Rising. Estos esdeveniments atrauen a alguns dels millors jugadors i equips de l'escena, consolidant a València com un punt de referència en el món dels eSports.

Herència de Dreamhack

El certamen hereta el llegat de Dreamhack i estrena nom per a marcar el començament d'una nova era, amb una aposta clara per la internacionalització i la projecció de la marca València a nivell mundial. Dins del marc de les estratègies València Game City i València Innovation Capital, es busca posicionar la ciutat com un centre d'innovació tecnològica i de videojocs de referència al Mediterrani.

Experiències úniques i activitats variades

OWN València no només manté les activitats clàssiques de Dreamhack, sinó que les amplia amb noves experiències. Entre elles, dues jornades presencials de Superliga, la final de la Valorant Rising MediaMarkt Intel i l'Unreal Series, el major torneig LAN de Fortnite d'Espanya. A més, es presenten noves àrees i activitats basades en els interessos de la comunitat, com ara gaming actiu, airsoft, noves zones de botigues, opcions de menjar i espais dedicats a l'art digital i la música.

Horaris del Festival OWN

El festival obri les seues portes durant tot el cap de setmana:

  • Divendres: 10:00 – 22:00h
  • Dissabte: 10:00 – 22:00h
  • Diumenge: 10:00 – 20:00h

Este esdeveniment no només és una oportunitat per als aficionats als videojocs, sinó també per a aquells interessats en l'art digital, la música i les noves tecnologies.

València: Un hub d'innovació

El Festival OWN representa una aposta per la internacionalització i la innovació, impulsant a València com un hub tecnològic i creatiu. Esta edició marca l'inici d'una nova etapa que consolida la ciutat com un referent en el món dels eSports i els videojocs.

Per a més informació sobre el Festival OWN i altres esdeveniments, podeu visitar la pàgina oficial de Fira València ací.

Go up