Teatre Flumen presenta la seua nova temporada i un renovat escenari

ste dimarts el Teatre Flumen ha donat a conéixer el contingut de la seua nova temporada. També s’ha presentat la renovació de la pròpia sala, en la que s’ha treballat especialment en l’escenari, el qual ara està a una menor altura. Un escenari originari d’un cine i que s’adapta a la visió de funcions teatrals.

Com ha explicat José Saiz, director artístic del Teatre Flumen, “Sabeu que el Flumen part d’un cine, dels de tota la vida i que fa 10 anys decidim reconvertir-ho en un teatre i a poc a poc hem anat fent una caixa escènica”. “Hem hagut d’anar condicionant-lo, un dels problemes que teníem eren les butaques, un altre dels problemes que teníem era l’altura de l’escenari i unes qüestions tècniques”, ha explicat Saiz.

El director artístico ha indicado que “Hem començat este estiu per baixar escenari, arreglar les qüestions tècniques i segurament el següent pas serà el canvi de butaques que està previst per al Nadal”.

“Ha sigut una de les grans apostes, ja sabeu que açò és complicat, però anem preparat perquè l’experiència de l’espectador siga la més grata possible, sempre que vinga a vore  un espectacle”, ha conclòs.

La nova temporada del Teatre Flumen

Quant a la programació, torna el cicle de sarsueles. D’esta manera, vorem “La del Manojo de Rosas”, el dimecres a les 18:30 del 24 d’octubre al 14 de novembre.

A més, es programen “La Canción del Olvido”, “La Corte de Faraón”, “Luisa Fernanda” i “El Virgo de Visanteta”.

Saiz indicà que “Son zarzuelas completas de un formato reducido para poderlo ofrecer sin orquesta, se hace con coro y con cinco solistas”.

Torna “No te Vistas para Cenar”, després de l’èxit obtingut en tota Espanya. Estarà en cartell del 26 d’octubre al 6 de desembre. Formaran el cartell el propi Saiz, Isabel Gaudí, Alberto Vázquez, Helena Font i Paula Bares. En este cas el director i actor ha indicat que “Porte 30 anys damunt de l’escenari, he fet moltíssima comèdia, vos he de dir que és la comèdia que més sent el públic, des del minut un està amb carcallades, no és una comèdia de somriure, és una comèdia de carcallada”.

En un registre diferent, el 27 d’octubre arribarà l’espectacle familiar “Geronimo Stilton. Enigma en el Prado. El Musical”. Està basat en el conegut llibre infantil i juvenil, que ha complit 15 anys fa dos setmanes. La música és obra de l’equip de Saga.

També tornen “noches golfas” al Flumen. Els monòlegs com “El Humor de Blay en Vivo” per al 24 de novembre. També arribarà “Raúl Anton, Tots a una Veu” el 3 i 30 de novembre i el 28 de desembre. En tots els casos serà a les 23:00 hores.

I torna a este teatre “La Jaula de Grillos” del 6 de desembre al 6 de gener. I esta obra acompanyarà la Nit de Cap d’Any, celebració que té lloc els últims sis anys.

Geronimo Stilton (foto: Roberto Sahuquillo)
Geronimo Stilton (foto: Roberto Sahuquillo)
Print Friendly, PDF & Email