Skip to content
Oci

Tastarròs congregà més de 30.000 persones a la plaça de l’Ajuntament

15/04/2019
Tastarròs
Comarca: València

La quarta edició del Tastarròs, una activitat de la D.O. Arròs de València, va tindre lloc este passat cap de setmana a la plaça de l’Ajuntament. Una iniciativa que continua des d’este dilluns a través d’unes jornades gastronòmiques, en diversos restaurants que oferiran menús a 20 euros.

Unes 30.000 persones, segons els organitzadors, van acudir a esta cita arrossera, en la qual van poder gaudir del plat valencià més internacional. Tastarròs dels Comarques i Tastarròs de la Creativitat, van ser algunes de les variants oferides estos dos dies. Hi va assistir la regidora d’Agricultura Consol Castillo.

L’Arrosser del Futur

Van acudir a esta convocatòria 25 restauradors locals, els qui oferiren activitats diverses. D’esta manera van tindre lloc showcookings a càrrec de cuiners de nom; Kilo Lázaro (del Belvedere de Benidorm) va obtindre la designació de “Arrosser del Futur”. I també va haver-hi una exposició de barques de l’Albufera i un “sequer” urbà. En este es va mostrar com s’assequen 10.000 kg d’arròs gràcies a l’ajuda d’animals i utensilis tradicionals.

Degustacions d’arròs a preus populars

Els assistents van poder degustar les diferents propostes a preus populars. Entre les variants oferides es trobaven plats com un arròs de sépia, gambes i carxofes, o un altre melós d’ànec i “roget” amb hummus de garrofó i xips de remolatxa.

Es van repartir unes 20.000 racions en vaixelles compostables, a favor del medi ambient.

Follow on Feedly