Skip to content
Oci

Més sancions per al botelló

30/11/2018
Botellot
Comarca: València

El regidor de Comerç, Control Administratiu i Espai Públic, Carlos Galiana, va informar que en data de hui hi ha 523 expedients sancionadors tramitats per botelló. Això es traduix en un import de 209.200 euros.

En estos moments hi ha 12 expedients oberts dels 535 de tot el 2018. Això suposa el doble que en 2017, any que va tindre 237 sancions.

Galiana va declarar que «per al Govern de la Nau és una prioritat treballar conjuntament amb els jóvens, els centres educatius, els hostalers i, especialment, amb els veïns i veïnes de València, per trobar solucions entre tots. Així mateix, el que està clar és que l’Ajuntament no defuig els problemes de convivència i actuem des de tots els fronts per maximitzar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de València, que és l’objectiu que busquem en totes les nostres accions diàries».

Galiana es va reunir recentment a Madrid «ja que Madrid i València tenen els mateixos problemes en este àmbit i, per tant, les solucions a aplicar han de ser també semblants».

El regidor va assegurar que es continuarà treballant per a reduir esta pràctica, i va assegurar que «és un treball més a llarg termini, però que cal fer-lo».

Audio de Carlos Galiana

Print Friendly, PDF & Email