Skip to content
Oci

L’Orquestra de València actuarà esta nit en el festival ‘Serenates’

02/07/2019

La 32a edició del festival Serenates se celebra del 24 de juny al 7 de juliol.

Orquestra de València
Comarca: València

El Festival ‘Serenates’ tindrà esta nit l’actuació de l’Orquestra de València, la qual oferirà un repertori en clau de jazz. L’Orquestra estarà dirigida per la titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat, Beatriz Fernández. La formació valenciana participa en el veterà cicle musical que es celebra, com cada estiu, al claustre de la Nau.

Esta actuació també forma part del XXIII Festival Jazz de València que impulsa el Palau de la Música. La cita és a les 22.30 hores de hui dimarts, 2 de juliol, al claustre de la Nau. El públic assistent podrà seguir la interpretació de peces d’autors com Gershwin, Copland o Sandoval, entre altres.

D’esta manera, en este concert ‘Serenates’ hi haurà interpretacions dels solistes d’Óscar Oliver i Rubén Simeó. Entre les peces que podran segui-se trobem ‘Rhapsody in blue’ de George Gershwin, que interpretarà el pianista Óscar Oliver; l’obertura ‘An outdoor’ d’Aaron Copland, ‘Girl Crazy’ (Rose), també de Gershwin; o el Concert per a trompeta núm. 2 d’Arturo Sandoval, que serà interpretat pel concertista Rubén Simeó. A més, 16 músics joves, integrants de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat, compartiran faristols amb els professors de l’OV.

La recaptació del concert de l’Orquestra de València al festival ‘Serenates’ es destinarà a donar suport a la labor d’una ONG. En este cas, els 3 euros de cada entrada aniran a l’entitat Galgos 112. Es tracta d’una agrupació que treballa amb la finalitat de «contribuir al reconeixement dels gossos llebrers i conillers com a animals de companyia, davant de la sobreexplotació i maltractament que patixen com a gossos de caça».

El cicle està organitzat per la Universitat de València i l’Institut Valencià de Cultura. Les actuacions de l’Orquestra de València han permés estrenar nombroses peces, així com rescatar altres després de molts anys d’oblit en diferents arxius musicals valencians. 

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.