Els catxerulos ompliren de color la platja del Cabanyal

5 anys ago · Updated 5 anys ago

2019 05 13 milotxes 1

Els passats dies 11 i 12 de maig tingué lloc el XXI festival de catxerulos de València. Uns 100 pilots, entre els nacionals i els arribats de diferents països del món, es donaren cita en esta competició. Este festival ha estat organitzat per la Fundació Esportiva Muncipal i ha participat Catxerulos Club, Club de Catxerulos de la Comunitat Valenciana.

En horari de matí i de vesprada, l’esplanada del Passeig de Neptú, al costat del monument dedicat a l'actor Antonio Ferrandis, va acollir esta competició. Participants d'Alemanya, Xile i l'Argentina, al costat dels pilots valencians i de la resta d'Espanya, competiran en les modalitats d'exhibició de vol acrobàtic individual, vol acrobàtic en equip, i millor catxirulo estàtic de construcció pròpia.

També es feren exhibicions, com a xou kites, catxerulos estàtics i artístics, vol sincronitzat en equip, catxirulos acrobàtics de dos i quatre fils, trens de catxerulos i vol en equip i missatgers.

La programació va incloure també tallers gratuïts per a xiquets de construcció de catxerulos amb monitors especialitzats.

Go up