Skip to content

Un valencià d’11 anys participarà en el Campionat Mundial de Càlcul Mental

11/07/2019
Maikel Amores
Comarca: València

Maikel Amores, un alumne valencià d’11 anys que estudia en el CEIP Cervantes de Castelló, anirà a la Xina el 20 de juliol per a participar en el Campionat Mundial de Càlcul Mental. La cita és a la ciutat Foshan, prop d’Hong Kong.

Entrenaments per al campionat mundial de càlcul mental

En estos dies Maikel s’està entrenant per a este repte en el qual competirà al costat d’uns 700 participants. I ho està fent a base de proves compostes per 70 operacions matemàtiques que ha de resoldre en menys de 5 minuts de temps. I per a aconseguir-ho, únicament pot usar la seua agilitat mental i un àbac.

Maikel també està fent exercicis orientats a treballar la capacitat de concentració, la velocitat de moviments i la rapidesa cal·ligràfica. I és que cada segon compta a l’hora de participar en este important certamen que reunirà a prop de 700 xiquets de tot el món.

A més de Maikel, Espanya estarà representada pel gallec Mauro González (12 anys) i els germans lleonesos Guillem Deu i Adriana Deu (7 i 10 anys).

Este campionat és un esdeveniment que té lloc des de 1993 i està impulsat des d’ ‘ALOHA Mental Arithmetic’.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.