Skip to content

STOP Accidents va celebrar l’acte commemoratiu en memòria de les víctimes de trànsit

19/11/2018
STOP Accidents
Comarca: València

L’entitat STOP Accidents va celebrar a l’acte commemoratiu del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit. La celebració va tindre lloc a la porta dels ferros la Catedral diumenge passat.

A l’acte van assistir els regidors Giuseppe Grezzi i Sandra Gómez. A més, el balcó de l’Ajuntament va lluir els passats dijous i divendres una pancarta dedicada a esta jornada i a la condemna de la violència viària.

Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible, indicà que «Mostrem el nostre suport entusiasta a la celebració del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit perquè València té el ferm i decidit compromís de ser emblema de ciutat segura i amable. Per això, per primera vegada, la nostra ciutat té un Pla de Seguretat Viària i una estratègia integral per a aconseguir reduir dràsticament els accidents greus i molt greus i l’objectiu de Zero Morts».

STOP Accidents / Giuseppe Grezzi
Giuseppe Grezzi
Sandra Gómez
Sandra Gómez
Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.