Ribó fa una crida per a tornar a guanyar València per a la gent

El Centre de Cultura Contemporània Octubre ha servit com a punt de reunió per a l’inici del curs polític de Compromís per València.

L’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, va explicar als nombrosos militants assistents que “el moment polític és molt il·lusionant, amb una València que durant els últims 4 anys ha guanyat en democràcia, en qualitat de vida per als barris, en transparència i honradesa”. I va afegir que “cal que tots i totes ens mobilitzem per a tornar a guanyar València en este 2019 per a la gent”.

El primer edil va afirmar que “el projecte valencianista de ciutat sostenible, i de justícia social que ha encapçalat Compromís durant estos últims 4 anys ha de continuar els pròxims 4, per assolir la ciutat de les oportunitats que estem fent, perquè a València el canvi no para”.

cal que tots i totes ens mobilitzem per a tornar a guanyar València en este 2019 per a la gent

Ribó va demanar a la militància i càrrecs públics presents que gestionen d’una manera responsable i demostren que les coses es poden canviar “, i que l’apocalipsi que predeia la dreta s’ha convertit en avanços socials en esta ciutat”.

Objectius aconseguits

Ribó va fer va repassar l’aconseguit en estos anys de govern. D’esta manera, va explicar que “Ens vam trobar una ruïna d’Ajuntament i hem remuntat l’economia, reduint a la meitat el deute amb què els anteriors gestors hipotecaren la nostra ciutat. Com alcalde, la meua faena és vetlar pels interessos de València i la seua gent. Ho he fet fins ara, i continuaré fent-ho”.

Més zones verdes

La gestió ecològica i de neteja també va ser motiu d’atenció per l’alcalde. En este sentit va dir que la ciutat “s’ha destacat per ser la ciutat on més noves zones verdes s’han creat: en tots i cada un dels districtes. I amb una aposta decidida per una mobilitat sostenible que ens acosta a qualsevol ciutat europea, preocupada per la contaminació i la qualitat de l’aire”.

Sense talls de llum, aigua ni desnonaments

Ribó es va mostrar satisfet pel fet que “a València ja no es talla la llum ni l’aigua a ninguna persona que no puga pagar-se la factura a final de mes; tampoc es fan desnonaments per impagament d’hipoteca. Hem augmentat la partida de servicis socials en un 50% i la renda valenciana d’inclusió ja és una realitat. Ara s’ofereixen ajudes al lloguer per 2 milions d’euros que arriben a vora 1.500 famílies valencianes, i les beques de menjador escolar s’han triplicat en estos anys de Govern de la Nau”.

Diversitat

També va fer referència al respecte a la diversitat. Va afirmar que “Amb Compromís encapçalant el govern municipal tenim per fi un Ajuntament feminista, i ens destaquem per ser una ciutat diversa i plural, com ho demostrem cada dia, fent de València una ciutat oberta, ja siga celebrant l’Orgull LGTB, o acollint les persones refugiades de l’Aquarius”.Print Friendly, PDF & Email