Neteja de les platges després del temporal

5 anys ago · Updated 5 anys ago

0423 Balanç temporal 3

L’Ajuntament de València, després del temporal de Setmana Santa, està treballant per a deixar les platges de la ciutat en perfectes condicions.

A través de la delegació de Residus Sòlids, s’ha treballat en les platges del Cabanyal i la Malva-rosa des del dia 19 fins al 22. Allí han treballat onze operaris i tres equips amb màquines cada matí, i tres operaris i un equip amb màquina, cada vesprada. A la platja de Pinedo i el Saler, hi han treballat 14 operaris i cinc equips amb màquines.

Des d’este passat dimarts s'han sumat quatre màquines més en les platges de Cabanyal i Malva-rosa i dos en les platges de Pinedo i el Saler. S’espera que esta setmana puguen acabar estos treballs de neteja.

15 arbres salvats

S’han rebut 193 avisos a bombers i s’han fet 101 actuacions en arbres de la ciutat i en 10 palmeres. Com a resultat s’han pogut salvar del temporal un total de 15 arbres.

La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, va agrair a tots els treballadors i treballadores de platges i de parcs i jardins el seu «intens treball dut a terme durant els dies de temporal de Setmana Santa» i ha dit que «gràcies a ells la ciutat ha pogut tindre un funcionament sense afeccions greus. Tot ha funcionat de manera correcta».

Go up