L’Ajuntament ha presentat la campanya del Dia de l’Orgull 2019

12/06/2019

2019 06 11 Orgull 2019

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives en funcions, Isabel Lozano, presentà dimarts passat la campanya del Dia de l’Orgull 2019. La premissa d’enguany és de «celebrar i reivindicar la importància de la defensa de la diversitat a la nostra ciutat per quart any consecutiu».

Lozano va afegir que «Amb esta campanya volem celebrar i reivindicar l’Orgull a la nostra ciutat, ja que València s’ha consolidat com un referent a nivell estatal respecte a la defensa de la diversitat i a la reivindicació de totes les maneres de ser i voler».

La programació s’estendrà fins al pròxim 30 de juny i es pot consultar a la web www.valenciaorgullosa.com. Democràcia Estudi ha fet esta campanya, basada en el pasdoble València, del qual utilitza les primeres estrofes: «València és la terra de les flors, de la llum i de...».

Segons explicà Lozano, l’Ajuntament «ha triat les primeres estrofes del pasdoble València, perquè tots i totes sentim que en estos moments, després de quatre anys de promoure i incidir en la importància dels valors de la diversitat a la nostra ciutat, estos ja formen part de la identitat valenciana, igual que este pasdoble».

Índex / Índice
  1. Actes diversos per al Dia de l’Orgull 2019
    1. Distribució de la campanya del Dia de l’Orgull per la ciutat

Actes diversos per al Dia de l’Orgull 2019

Per a este Dia de l’Orgull s’han preparat actes molt diversos. D’esta manera, podem trobar projecció de documentals, xarrades, conferències, exposicions, festivals per al públic infantil (Pekefesta), trobades de cinema i visites temàtiques, activitats esportives. A més, clar està, de la Manifestació de l’Orgull LGTBI 2019 i la posterior festa a la plaça de l’Ajuntament, que tindran lloc el dissabte 29 de juny.

La bandera de l’Orgull es penjarà del balcó municipal i s’il·luminarà la façana del consistori i de la Porta de la Mar.

Distribució de la campanya del Dia de l’Orgull per la ciutat

Esta campanya està fent-se visible en diferents suports publicitaris de mitjans de comunicació, xarxes socials, opis i autobusos de l’EMT.

Javier Tortosa, representant de Democràcia Estudi, va explicar que esta campanya «té una lectura fàcil i que conté els conceptes i els valors que ja tenen la diversitat i l’orgull de ser amor».

Desde la web comentada adés, es poden descarregar diferents formats com a fons de pantalla per a mòbils i escriptori, pòsters, tons per a mòbils i dissenys per a samarretes.

Finalment, les trenta-dos biblioteques municipals de València es posaran a disposició els centres d’interés LGTBI durant l’última setmana de juny i la primera de juliol, en els quals els visitants disposen de pel·lícules, llibres per a adults i també per al públic infantil.

Isabel Lozano

Go up