L'Ajuntament firma un conveni que facilita l'adopció de gats

29/10/2018

L'Ajuntament i la fundació Acavall han subscrit un conveni per a impulsar les campanyes d'adopció de gats. A més es fomenta una millora en el tracte dels animals del centre municipal de Benimàmet. Este conveni permetrà que la mencionada fundació aculla temporalment una colònia de 10 gats.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, indicà que «el conveni constituïx un instrument útil per cohesionar un canal efectiu de coordinació amb el centre municipal d'acollida de Benimàmet per tal de gestionar conjuntament el tràmit d'adopcions i fomentar, a través d'un protocol d'actuació, el benestar d'estos animals com a prioritat màxima».

Millores de l'espai 'La Fábrica de Huellas'

Es condicionarà l'espai de la fundació del carrer Túria de València, ‘La Fábrica de Huellas’. D'esta manera, Acavall podrà acollir la colònia felina formada per uns deu gats en adopció. Allí es procurarà el benestar físic, emocional, social i cognitiu d'estos gats mentres esperen ser adoptats. El centre té una sala d'interacció per a les persones que volen adoptar. També hi ha una sala privada i una sala d'acollida - infermeria.

La presidenta de la Fundació Acavall, Nazaret Hernández, afirmà que gràcies a este projecte pretenen «millorar la qualitat de vida dels animals que habiten en la nostra ciutat».

Go up