Skip to content

La regidoria de Benestar Animal presenta la campanya contra l’abandonament animal a l’estiu

24/07/2019
abanonament animal
Comarca: València

Este dimarts passat, la responsable de la regidoria de Benestar Animal, Glòria Tello, presentà la nova campanya contra l’abandonament animal en estiu. Esta quarta edició de la campanya té per lema “No abandones. Qui perd un amic, perd un tresor”.

Respecte esta campanya de conscienciació ciutadana, Tello explicà que «la campanya d’este estiu no sols és fonamental pel fet que incideix en els mesos més crítics de l’any pel que fa a abandonament animal, sinó que a més, es complementa amb la resta de campanyes i accions que la Regidoria de Benestar Animal ha desenvolupat i continuarà desenvolupant perquè la societat aposte decididament per la protecció i pel benestar dels animals a la nostra ciutat».

La campanya ha sigut dissenyada per l’estudi Yinsen, format per Lorena Sayavera i María Pradera. S’han seleccionat fotografies en blanc i negre per a crear una escena dramàtica i realista. I en el centre, un gos o un gat, segons el cas, al voltant d’un aclaparador espai blanc que comunica solitud i abandonament. I finalment el lema de la campanya: «No abandones. Qui perd un amic, perd un tresor».

L’abandonament animal, greu problema en estiu

Finalment la regidora indicà que «L’abandonament animal és un dels problemes que més es produeix en estes dates estiuenques, molts propietaris no saben què fer amb ells a l’hora d’anar-se’n de vacances i decideixen prescindir-ne en comptes de deixar-los amb un familiar, amic o en centres dedicats a cura d’animals, per això la importància d’esta campanya que ja es pot vore en els elements publicitaris repartits pels carrers de la ciutat».

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.