La Neurona Summits arriba a València

La ciutat de València és la primera parada del tour que fa La Neurona Summits a les quatre capitals de negoci al costat de Barcelona, Bilbao i Madrid. Esta jornada tindrà lloc el dimecres, 3 d’abril, a l’Hotel Meliá de la capital valenciana.

La Neurona Summits, creada per la plataforma per a directius La Neurona, té com a objectiu abordar els nous canvis en l’entorn empresarial des d’una perspectiva diferent i innovadora.

En esta jornada els assistents podran conéixer l’experiència d’altres directius i professionals que han aconseguit l’èxit. Hi haurà ponències i panells que aportaran coneixement i solucions intel·ligents davant l’arribada de la quarta Revolució Industrial i Tecnològica. Així mateix, hi haurà un espai exclusiu per a generar nous contactes, networking i intercanvi d’opinions.

Summit Finances

Un dels majors reptes és la gestió dels riscos per a impulsar el creixement. L’automatització jugarà un paper fonamental en la presa de decisions en temps real. Els equips que assistisquen a esta sala podran comprovar com la digitalització de la seua àrea està sent el vertader catalitzador del canvi.

Summit Màrqueting i Vendes

Els departaments de màrqueting i vendes es dediquen a millorar la productivitat, la rendibilitat i aconseguir un bon posicionament del producte. En este caso el públic d’esta sala coneixerà totes les accions necessàries perquè la seua marca brille amb més força que mai.

Summit Persones

Centrat en les persones s’impulsa més el desenvolupament de les habilitats enfront del coneixement teòric. En un entorn que tendix cap a la robotització, la promoció de competències i el talent seran els eixos dinamitzadors d’esta sala. El futur de les organitzacions i els equips dependrà del paper que juguen les persones.

Destacats sponsors i col·laboradors

Miguel Angel Robles, CEO de La Neurona, indicà que “És vital adaptar-se i aliar-se amb els millors partners per a fer front als nous reptes que comporta la digitalització i esta Quarta Revolució Industrial en la qual ens trobem”. D’esta manera, patrocinen esta activitat empreses com Bankia, Correos Express, Crédito y Caución, Exact, Informa D&B, Professional Answer i Sage.

I col·laboren també Aecta, Aje València, Associació Valenciana d’Empresaris de Plàstics, Agrupació Cloud Network i tesorería.com.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts