Joan Ribó vol renovar i dignificar l’estació d’autobusos

5 anys ago · Updated 5 anys ago

2019 05 14 Ribo estacio autobusos

Dins de les actuacions pròpies de la campanya electoral, l’alcalde de València i candidat de Compromís per a revalidar l’Alcaldia del Cap i Casal, Joan Ribó, reivindicà este passat dimarts “una estació d’autobusos rehabilitada i dignificada, que s’ajuste als paràmetres de qualitat del servici, seguretat, comoditat i estètica que mereix la tercera ciutat més gran de l’Estat”.

Estes declaracions les va fer durant la seua visita al barri de Campanar. Ribó va fer insistència en la degradació de l’única estació d’autobusos de la ciutat.

Una estació d'autobusos degradada

Ribó va dir que “Campanar és un dels barris paradigmàtics de l’abandonament sistemàtic a què varen sotmetre els diversos governs del Partit Popular als barris perifèrics de València. Lamentablement durant els darrers quatre anys la Conselleria tampoc ha revertit eixa situació en el cas de l’estació d’autobusos, per la qual cosa des de Compromís assumirem el lideratge d’una exigència que compartix tota la ciutadania: volem l’estació d’autobusos que mereixem i no pararem fins aconseguir-la”.

El candidat a l’alcaldia es mostrà partidari de dotar l’entorn d’equipaments públics i servicis de qualitat tant pel que fa a l’estació d’autobusos com en allò referent a l’entorn, on se situen els edificis de l’antic hospital La Fe. D’esta manera, va dir que “Els veïns i les veïnes de Campanar i la resta de persones usuàries d’esta estació no són ciutadans i ciutadanes de segona. Mereixen les mateixes condicions de qualitat, seguretat i comoditat que disfruten els veïns i les veïnes d’altres ciutats com ara Madrid, Barcelona, Sevilla o Saragossa”.

Joan Ribó
Go up