Skip to content

Giner censura al PSPV per donar suport a Grezzi en la Comissió de Mobilitat, “mentre públicament busquen allunyar-se de les seues polítiques”

29/01/2019

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, afirmà este passat dilluns que “El caos en mobilitat és el cost que els valencians paguen perquè Gómez mantinga la seua butaca a l’Ajuntament”.

Esta acusació al partit socialista ve del suport del PSPV al regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi. Giner va indicar que “El PSPV ha donat suport durant tota la legislatura a Grezzi en les comissions i en el Ple de l’Ajuntament de València, mentre públicament busquen allunyar-se de les seues polítiques”.

Giner va fer insistència en este supòsit doble discurs de Sandra Gómez, quan va dir que “Gómez busca amb paraules allunyar-se de Grezzi, mentre continua donant-li suport de manera clara”.

Entre les propostes que Cs va portar a la referida Comissió i que van ser rebutjades es trobaven revertir els carrils bici d’Avinguda de Burjassot, Regne de València i carrer Alacant i estudiar alternatives en el tram de Colón-Xàtiva.

Print Friendly, PDF & Email