Emivasa instal·la carregadors hidràulics per a mòbils

Carregador d'EMVASA
Carregador d'EMVASA

Emivasa, en col·laboració amb l’Ajuntament de València, ha instal·lat una sèrie de punts de carregadors multifunció amb tecnologia hidràulica.

Objectiu de desenrotllament tecnològic sostenible

Segons esta empresa el seu objectiu és “donar amb una solució icònica que fusiona les noves tecnologies i la sostenibilitat”. D’esta manera, pretenen “ajudar a desenrotllar Smart Cities que oferisquen servicis d’interconnexió digital i càrrega de xicotets dispositius electrònics als ciutadans, respectant al mig ambient i avançant cap al futur”.

El seu ús al públic, gratuït

Estos xicotets punts de càrrega permeten carregar 4 dispositius a través de ports USB. Un altre mitjançant la càrrega sense fil i, finalment, un endoll. Gràcies a este últim podem carregar una major varietat de gadgets. Així podrem connectar ordinadors portàtils o patinets elèctrics. I tot això de forma gratuïta.

Funcionament ecològic

Este sistema de carregadors d’EMIVASA funciona mitjançant la instal·lació d’una turbina en paral·lel a una vàlvula de mesurament de consum hidràulic, que ja estava anteriorment, i per a ajudar a alliberar la pressió del servici de comptatge.

Print Friendly, PDF & Email