El València CF oferí la Copa del Rei a la ciutat i a l’afició des del balcó de l’Ajuntament

2019 05 27 vcf institucions 1
Joan Ribó - València CF

L’última de les celebracions del València CF per la victòria en final de la Copa del Rei tingué lloc dilluns passat.

L’equip de Mestalla va fer les tradicionals visites institucionals a la Catedral, Generalitat i Ajuntament, este últim il·luminat  pels colors de la Senyera durant la vesprada.

El València CF és el millor ambaixador de la Comunitat

En la recepció del president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig assegurà que el València Club de Futbol és el millor ambaixador de la Comunitat tant a Espanya com a l’estranger, i ha mantingut que per a tota la ciutadania valenciana és “un gran orgull” que l’equip siga capaç de representar “el sentir de tot un poble”.

El cap del Consell va agrair a tots aquells que han fet possible “que onze anys després i en enguany tan especial del centenari l’equip torne a tindre un títol tan merescut i lluitat”.

Per part seua, el president del València CF, Anil Murthy, va destacar que el club ha sabut “patir en els moments difícils” i demostrar maduresa per a canviar una ratxa negativa, i que mereixen “este afecte més que mai”. També va indicar que s’ha aconseguit “una nova era” en la qual esperen “créixer i treballar dur” per a així aconseguir nous èxits, i va assegurar que el món “sap que el València CF ha tornat i que vol assentar-se tots els anys entre els millors d’Europa”.

El club oferix la Copa a la ciutat i a l’afició

En la recepció de l’alcalde en funcions al Saló de Cristall, Joan Ribó expressà l’«enhorabona a jugadors, afició, tècnics i directius per aconseguir la huitena Copa del Rei per al Valencia Club de Fútbol, una entitat centenària que representa els millors i més importants valors de la nostra ciutat». Ribó  els ha fet protagonistes de l’agraïment de l’afició «per dibuixar milers de somriures entre tota la família valencianista, que coreja els vostres noms sota el balcó municipal».

Hi estigueren presents, a banda de l’alcalde en funcions, diferents representants polítics. Hi intervingueren la regidora d’Esports en funcions, Maite Girau, i el president del club, Anil Murthy, així com la Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra i el propi Ribó.

Els jugadors estigueren acompanyats per l’entrenador Marcelino García Toral al capdavant de l’equip tècnic, el director general, Mateu Alemany, i tota la directiva del València CF.

 

Print Friendly, PDF & Email