El president de Lo Rat Penat renuncia a ser regidor

Enric Esteve
Enric Esteve

En un comunicat, Enric Esteve, president de Lo Rat Penat, qui anava en la llista a l’Ajuntament de València pel Partit Popular, ha anunciat la seua renúncia al seu lloc de regidor.

Esteve afirma que pensava que l’opció de Mª José Catalá “era una oportunitat per a defendre els valors i reivindicacions del valencianisme des de l’Ajuntament”. No obstant, i en no tindre opcions de govern, el dirigent d’esta associació cultural indica que “Solament des de l’oposició se podrà desenrollar una acció de denúncia a les polítiques pancatalanistes de l’actual alcade Sr. Ribó i del seu previsible govern”. “Entenc que esta acció d’oposició se realisarà magníficament per la líder de l’oposició Mª José Catalá i la resta de regidors electes del seu partit que són una garantia de la defensa del valencianisme en l’Ajuntament”, ha afegit.

Esteve indica també que membres de Lo Rat Penat li han fet saber que “l’escenari de governs de coalició en partits de tesis pancatalanistes tant en la Generalitat com en l’Ajuntament, requerixen d’una ferma i decicida defensa de la cultura i de les senyes d’identitat dels valencians, atacades com hem vist en els últims anys pels dirigents governants des de les nostres institucions”.

D’esta manera, Esteve ha donat prioritat a continuar dirigint Lo Rat Penat “com a garant de la defensa dels interessos valencians front als atacs que hem patit estos anys i que lamentablement seguiran”, ha dit.

Print Friendly, PDF & Email