El Jardí del Túria rep de l'Ajuntament 15 caixes niu

27/11/2018

Este passat dilluns va tindre lloc a l'acte de col·locació de 15 caixes niu al Jardí del Riu Túria. Esta acció és fruit del conveni entre la Fundació Oceanogràfic i SEO Bird Life de València per a promoure la conscienciació ciutadana i propiciar la biodiversitat de l'entorn urbà.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, va posar la primera caixa niu en un dels arbres. La regidora va explicar que «les entitats que col·laboren aconsegueixen fer un treball de vertebració de la conscienciació animal per a aconseguir que València puga ser una ciutat més conscienciada en este àmbit, posant tots de la nostra part».

Este conveni inclou la neteja i control d'aquestes caixes per a conéixer l'acolliment haguda entre la població de pardals.

La presidenta de la Fundació Oceanogràfic, Celia Calabuig, va puntualitzar «la necessitat de divulgar i conscienciar a la societat de la importància que té la biodiversitat». I va afegir que «La finalitat d'esta acció és ajudar a conservar algunes espècies d'ocells que estan de pas, perquè puguen criar ací i puguem contribuir en la conservació de la biodiversitat de la nostra ciutat».

Estes caixes han sigut elaborades per membres dels tallers ocupacionals de la Fundació Maides.

Àudio de Glòria Tello

Go up