La duració de la bateria d'un smartphone, factor clau per al 87% dels valencians en la seua compra, segons OPPO

3 setmanes ago · Updated 3 setmanes ago

duració de la bateria, OPPO, duración de la batería

La duració de la bateria d'un smartphone

Comprar un smartphone no és una tasca senzilla per a la majoria dels consumidors, ja que a l'hora d'escollir-ne troben amb una gran varietat de dispositius de diferents fabricants i amb característiques molt diferents. D'esta manera, davant de l'àmplia oferta que existix en el mercat, els usuaris han de posar sobre la balança aquells factors que donen resposta als seus requeriments i que determinaran la seua decisió de compra final.

Tot i que la marca, el disseny o la qualitat fotogràfica, entre altres, són aspectes tinguts en compte, la realitat és que la bateria, i més concretament la seua duració, és l'aspecte més valorat per prop del 100% dels valencians a l'hora d'adquirir un smartphone; també són valorarts al mateix nivell que la relació qualitat/preu (97%) i la durabilitat i la resistència del dispositiu (96%), segons mostra un estudi realitzat per la companyia tecnològica OPPO entre usuaris de mòbils de tota Espanya.

Estes dades posen de manifest que els valencians aborden la compra dels seus dispositius mòbils de forma racional i meditada. Cal tindre en compte que el smartphone és el dispositiu més important per al 67% dels usuaris de València, per damunt de l'ordinador o del televisor, entre altres equips electrònics, segons reflectix l'informe d'OPPO. A més, l'ús que es fa del mòbil és cada vegada més intensiu, de manera que prop del 45% dels usuaris valencians utilitza el mòbil més de 4 hores al dia.

Salut de la bateria i durabilitat a llarg termini, un aspecte essencial per a l'usuari de mòbils

La creixent importància del mòbil en el dia a dia de les persones convertix la durabilitat i salut de la bateria en factors fonamentals, ja que marca en gran mesura la vida útil d'estos dispositius. És una cosa en la qual coincidix el 87% dels valencians, que consideren essencial la resistència i funcionament òptim a llarg termini de les bateries. A això s'unix el fet que més de la meitat dels valencians (53%) manifesta haver hagut de canviar alguna vegada el seu telèfon mòbil a causa de problemes amb el rendiment de la bateria.

Tenint en compte les preferències que s'observen en este estudi per part dels consumidors, OPPO està fent gran èmfasi en la durabilitat i la salut de la bateria a llarg termini de la seua producció de smartphones. Un reflex dels esforços de la companyia en este camp es veu en dispositius com l'OPPO Reno11 F 5G, l'últim llançament d'OPPO en el mercat espanyol. Este dispositiu, segons OPPO, garantix una duració de la vida útil de la seua bateria de 4 anys, per la qual cosa no seria necessari substituir-la, oferint als consumidors un smartphone durador.

La duració de la càrrega, un factor crucial per als valencians

Juntament amb la resistència i salut de la bateria, els usuaris valoren que els smartphones incorporen bateries que proporcionen una alta duració de càrrega. Per al 93% dels valencians, la duració de la càrrega té molta importància a l'hora d'escollir un nou smartphone. No obstant això, prop d'una tercera part dels valencians afirma que la bateria del seu smartphone li dura menys d'un dia (26%).

Atenent a la problemàtica dels usuaris i als aspectes que valora en els seus smartphones, amb el nou OPPO Reno11 F 5G, OPPO oferix als seus usuaris un dispositiu que els permet estar connectats tot el dia sense haver de recórrer a un carregador, segons l'empresa. El smartphone compta amb una gran bateria de 5.000mAh i amb la tecnologia de càrrega ràpida SUPERVOOCTM de 67 W, que permet carregar al 30% en 10 minuts, arribar al 53% en 20 minuts i aconseguir una càrrega completa en només 48 minuts. A més, amb el "Mode de càrrega a temperatures ultrabaixes", proporciona als usuaris una càrrega ràpida fins i tot en el fred, a temperatures tan baixes com -20ºC.

Go up