Compromís llança una campanya per a guanyar de nou València

23/10/2018

València, el canvi no para

Compromís per València ha posat en funcionament la maquinària de cara a les pròximes eleccions. La formació valencianista recorrerà els barris de la ciutat per a acostar les seues propostes a la ciutadania. Dissabte que ve 27 visitaran Benimàmet als 11:00 hores, on hi estarà present Joan Ribó.

Per a dur a terme esta campanya, la formació ha triat el Comité de Campanya, que estarà dirigida per Amadeu Mezquida.

El portaveu de la formació en l'Ajuntament de la ciutat, Pere Fuset, va indicar de Mezquida que “treballarà per demostrar el bon treball fet al capdavant de l’Ajuntament de València, amb Joan Ribó com alcalde”. Mezquida ja va ser el responsable de la campanya en 2015. Fuset va afegir que volen revalidar “un govern de progrés, en el que Compromís s’ha destacat per haver dit clarament i públicament que aposta per reeditar, perquè és bo per a València, front a les opcions de dreta que representen més del mateix”.

D'esta manera recorreran els diversos barris acostant la gestió duta a terme i les propostes de futur. També celebraran trobades ciutadanes per a elaborar el Programa de Govern Coparticipat. Abans de l'estiu ja van recórrer 6 barris a diverses places i parcs.

El lema triat: el canvi no para

El lema triat és “El canvi no para”. El cartell representa “la modernitat d’una València que avança amb el govern del canvi, i que no vol deixar de fer-ho”. S'usa el verd del jardí del Túria per a la sostenibilitat. El port i el mar per a una ciutat oberta a les oportunitats. L'Albufera i el seu pardal com a símbol de ciutat del benestar. I el Micalet i les Torres de Serrans com a ciutat orgullosa de la seua identitat pròpia.

Fuset afirmà que estos anys la gestió s'ha destacat “per l’eficàcia en la gestió, per haver assumit i superat reptes difícils, com ara la reducció del deute a la meitat en l’Ajuntament, i per haver defensat la posició de València i les seues necessitats davant de qualsevol administració, de qualsevol signe polític, i això ens ha permés avançar en projectes d’envergadura com la consecució del Parc Central i de reptes de futur com el corredor verd plantejat per al nou llit del Túria”.

Finalment, ha destacat la coparticipació ciutadana en l'elaboració de les llistes electorals. En este sentit va indicar que “a diferència dels partits tradicionals, on s’imposa la voluntat i els interessos dels aparells partidistes”.

Go up