Skip to content

Una cremà passada per aigua dona pas a les falles de 2019

21/03/2019
Comarca: València

La tradició tornà a portar-nos el foc purificador, a les portes de la primavera. Un foc que posa fi a una intenses festes a les quals visità la pluja en els últims moments, en la nit de la cremà.

No obstant, l’esperit faller superà estes inclemències de l’oratge i les falles seguiren el protocol marcat, i les cendres tingueren el seu protagonisme. No faltaren les llàgrimes de tantes i tantes falleres i les ganes també d’iniciar nous projectes.

Les Falles de 2019 comencen el seu caminar, inspirades en unes falles de 2018 plenes d’èxit de participació i de normalitat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.