Skip to content

Representants de la Falla Convent Jerusalem visiten el President de la Generalitat

15/01/2019
Comarca: València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència representants de la Falla Convent Jerusalem de València.

A l’entrevista han acudit la Fallera Major, Patricia Virosque, i la Fallera Major Infantil, Elena Bolumar, així com diversos membres de la comissió.

La recepción ha tingut lloc este passat dilluns al Palau de la Generalitat

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.