Skip to content

Nou carril segregat de l’EMT a la marginal dreta del riu Túria

16/08/2019
Segregacio carril EMT-Taxi
Comarca: València

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria  de Mobilitat Sostenible, ha segregat dos trams del carril EMT-Taxi de la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria. Estos trams són d’uns 260 metres del carrer Blanqueria, entre la plaça del Portal Nou fins al carrer Pare d’Òrfens; i el segon entre els carrers del Comte de Trénor i part de Pintor López fins a la plaça del Poeta Llorente. Les obres començaren el passat dia 5 d’agost.

Un dels objectius que es pretén segregant este carril és millorar la regularitat de les línies. I és que l’ocupació d’este carril de manera no autoritzada fa perdre eixa regularitat. D’esta manera la regidoria continuarà segregant carrils on siga possible i on el gran d’infraccions siga més elevat.

Esta segregació, segons la regidoria, ha sigut una de les demandes més escoltades durant el darrer mandat en les Meses de Mobilitat Sostenible per part tant d’entitats ciutadanes com de professionals del volant.

Carril segregat de l’EMT a diversos carrers

La ciutat de València incorpora, des de fa uns anys, alguns carrils EMT-Taxi segregats, en tot o en part de les seues vies. D’esta manera podem trobar carril segregat EMT en Colón, Mestre Racional, Maties Perelló, Centelles, Jacinto Benavente, Àngel Guimerà o Blasco Ibáñez. Des de Mobilitat Sostenible asseguren que han pogut comprovar la millora de la regularitat del transport públic.

Procés de segregació del carril EMT-Taxí
Print Friendly, PDF & Email