Picassent s’integra en la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere

21/11/2018

La Diputació de València ha creat la Xarxa, iniciativa que en estos moments té 49 localitats d'11 comarques. Belén Bernat, regidora d'Igualtat de Picassent, va estar present en l'acte de constitució de la Xarxa, en la pròpia Diputació.

L'objectiu d'esta iniciativa és tindre una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones. També, afavorir una acció coordinada i transversal que assegure una resposta eficaç, ràpida i homogènia a l'hora d'intervindre a favor de dones víctimes de maltractaments.

Bernat va valorar “de forma molt positiva la creació d’esta xarxa per compartir experiències, donar-nos suport i millorar l’atenció a les dones víctimes de la violencia”.

200.000 d'euros d'ajuda

Esta participació suposa una ajuda econòmica per a poder actuar millor. En este sentit, hi haurà 200.000 euros a repartir entre els municipis participants, segons va indicar la diputada d'Igualtat, Isabel García.

La diputada va afegir que “Les ajudes econòmiques previstes per als membres, de segur que ens permetran millorar i augmentar les nostres accions i treball en matèria de violència de gènere”.

Finalment l'alcaldessa de Picassent, Conxa García, va apuntar que “es important abordar esta problemàtica d’una manera integral donant resposta a les necessitats especifiques de les víctimes”.

Go up