Skip to content

Picassent s’integra en la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere

21/11/2018
Xarxa de municipis contra la violència de gènere
Comarca: Horta Sud

La Diputació de València ha creat la Xarxa, iniciativa que en estos moments té 49 localitats d’11 comarques. Belén Bernat, regidora d’Igualtat de Picassent, va estar present en l’acte de constitució de la Xarxa, en la pròpia Diputació.

L’objectiu d’esta iniciativa és tindre una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones. També, afavorir una acció coordinada i transversal que assegure una resposta eficaç, ràpida i homogènia a l’hora d’intervindre a favor de dones víctimes de maltractaments.

Bernat va valorar “de forma molt positiva la creació d’esta xarxa per compartir experiències, donar-nos suport i millorar l’atenció a les dones víctimes de la violencia”.

200.000 d’euros d’ajuda

Esta participació suposa una ajuda econòmica per a poder actuar millor. En este sentit, hi haurà 200.000 euros a repartir entre els municipis participants, segons va indicar la diputada d’Igualtat, Isabel García.

La diputada va afegir que “Les ajudes econòmiques previstes per als membres, de segur que ens permetran millorar i augmentar les nostres accions i treball en matèria de violència de gènere”.

Finalment l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, va apuntar que “es important abordar esta problemàtica d’una manera integral donant resposta a les necessitats especifiques de les víctimes”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.