Skip to content

L’Ajuntament de Picassent i el sector comercial celebren una reunió

22/07/2019
Reunió entre l'Ajuntament de Picassent i representants del sector comercial
Comarca: Horta Sud

En esta reunió entre l’Ajuntament de Picassent i representants del sector comercial de la població es tractaren diversos temes d’interés. En la trobada, la representació comercial expressà les preocupacions i inquietuds dels i les comerciants de Picassent.

Entre els temes tractats trobem els procediments administratius, la importància de fomentar les compres en el comerç de proximitat i la futura Gala del Comerç.

La regidora responsable de l’àrea va informar als comerciants que una vegada finalitzada l’Escola de Comerç es posarà en marxa una formació específica, de manea que es puga atendre este tipus de necessitats del sector comercial de Picassent de la millor manera.

 

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.