Picassent se suma al Cens d'ADN caní: tot el que necessites saber per a registrar la teua mascota

25/04/2023

cens d'adn caní, Picassent, censo de adn canino
Índex / Índice
  1. Cens genètic caní a Picassent: Com registrar la teua mascota
    1. Què és el cens genètic caní?
    2. Cóm es registra una mascota en el cens genètic caní?
    3. Quins són els avantatges del cens genètic caní?
  2. FAQ'S

Cens genètic caní a Picassent: Com registrar la teua mascota

Si tens una mascota, és possible que hages sentit a parlar del cens genètic caní. El registre o cens d’ADN caní és una iniciativa de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud per a tindre identificats a tots els gossos dels municipis que la conformen, i Picassent s’ha unit a esta iniciativa.

Què és el cens genètic caní?

El cens genètic caní és un registre censal de totes les mascotes dels municipis participants que permet identificar a l’animal de manera única mitjançant una prova genètica. Això ajuda a millorar la convivència entre gossos i ciutadania, reduint el nombre d’excrements abandonats de mascotes en la via pública i contribuint a la recerca en cas de pèrdua o robatori.

Cóm es registra una mascota en el cens genètic caní?

Si encara no has registrat la teua mascota, has de fer-ho a través del lloc web habilitat per la Mancomunitat de l’Horta Sud. El tràmit té un cost de 36,40 euros que s’ha de pagar amb targeta. Després de complir el formulari, la Mancomunitat facilitarà un codi per realitzar la prova genètica a l’animal en una de les clíniques veterinàries adherides a la campanya. Una vegada realitzada la prova, la mascota estarà inclosa en el cens genètic caní.

Quins són els avantatges del cens genètic caní?

El cens genètic caní té molts avantatges, com ara la millora de la convivència entre gossos i ciutadania, la reducció del nombre d’excrements abandonats de mascotes en la via pública i la contribució en la recerca en cas de pèrdua o robatori de la mascota. A més, suposa una veritable aposta pel benestar i contra el maltractament animal.

En resum, el cens genètic caní és una ferramenta útil i beneficiosa per a tots. Si tens una mascota, no dubtes en registrar-la en el cens genètic caní per a contribuir a la millora del benestar animal i la convivència ciutadana.

FAQ'S

Per a registrar la teua mascota en el cens d'ADN caní de Picassent, has de visitar la pàgina web de la Mancomunitat de l'Horta Sud i omplir el formulari d'inscripció. Després, hauràs d'acudir a una clínica veterinària adherida a la campanya per a realitzar la prova genètica.

El cost per a registrar la teua mascota en el cens d'ADN caní de Picassent és de 36,40 euros. Aquest import ha de ser pagat a través de la pàgina web de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

El registre censal caní de Picassent té molts avantatges. Permet identificar a l'animal de manera única, millorar la convivència entre gossos i ciutadania, i reduir el nombre d'excrements abandonats de mascotes en la via pública. A més, en cas de pèrdua o robatori de la mascota, la petjada d'ADN pot contribuir notablement a la seua recerca.

Go up