Skip to content

Generalitat i Ajuntament d’Albal acorden la construcció de l’estació de Rodalia d’esta localitat

05/02/2019
Comarca: Horta Sud

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha anunciat el compromís de la Generalitat de participar en el finançament d’una part de la construcció de l’estació de Rodalia d’Albal.

D’aquesta manera Salvador li ho ha transmés a l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, durant la reunió mantinguda este dimarts.

La Generalitat aportarà 800.000 euros per a la construcció d’esta estació. Això suposa un 30% de la part que li correspon pagar al municipi, ja que la resta serà finançat per Adif.

Salvador ha declarat que esta actuació “s’ajusta als objectius del Pla de Mobilitat Metropolità de València que actualment estem redactant en la Conselleria”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.